Veteranpoolen Kungälv, Ale

Vi servar följande kommuner
 • Ale
 • Kungälv
Adress :
Vallenvägen 9, 444 60 , Stora Höga
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Öppettider jul och nyår: vill du besöka oss finns vi på plats mellan kl 10 och 14 på vardagarna. Du når oss via telefon mellan 9 och 16.

Kontaktpersoner
Daniel Hallson
Daniel Hallson
Jonas Kihl
Jonas Kihl
Lediga jobb
 • Erfaren löneadministratör till spännande uppdrag!

  Till detta företag, som arbetar med outsourcing av löner och som i dagsläget hjälper ca 120 företag, söker vi nu dig som är pensionär och som vill arbeta extra som löneadministratör under en kortare period. 

  Dina arbetsuppgifter kommer i första hand handla om att köra löner i främst Visma och Fortnox för ett antal av företagets kunder. Antalet löner per kund varierar från 3-80 st med en del manuellt arbete och handpåläggning. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag bör du har lång erfarenhet av löneadministration och då gärna i omfattningen av minst 40 anställda. Erfarenhet av Visma 600 och Fortnox är ett krav. Erfarenhet av Flex Lön och Flex HRM är önskvärt men inget krav för tjänsten. I övrigt tror vi att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och noggrann. 

  Omfattning/start: Uppdraget förväntas starta i februari så rekrytering sker löpande. Omfattningen på uppdraget är minst 50% och löper 1-2 månader. Företagets lokaler återfinns på Tjörn. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Kungälv, Ale
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan