Veteranpoolen Kungälv, Ale

Vi servar följande kommuner
 • Ale
 • Kungälv
Adress :
Vallenvägen 9, 444 60 , Stora Höga
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Vill du besöka oss finns vi på plats mellan kl 10 och 14 på vardagarna. Du når oss via telefon mellan 9 och 16.

Kontaktpersoner
Daniel Hallson
Daniel Hallson
Jonas Kihl
Jonas Kihl
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Södra Bohuslän

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Anmäl intresse
 • Uppdrag på Tjörn som chaufför!

  Nu söker vi en chaufför med C-körkort & YKB till ett uppdrag på Tjörn. Som chaufför hos vår kund erbjuds du varierande arbetsuppgifter och ett perfekt extrajobb under juni månad.

  I uppdraget kommer du köra liftdumper under en 4-veckors period med start i början av juni. Vår kund, som är ett stort internationellt miljöföretag, är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering. För att trivas och göra ett bra jobb är det viktigt att du har erfarenhet från transportyrket. Krav för uppdraget är att du har C kort och giltigt YKB.

  Omfattning/start: Start 4e juni, heltid under 4 veckor. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Kungälv, Ale
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan