Målare i Kungälv, Ale

Är du bosatt i Kungälv och i Ale och behöver hjälp med att måla om?

Kontakta Veteranpoolen i Kungälv/Ale. Vi hjälper dig både med stora och små måleriarbeten. Hos oss har vi duktiga målare som genomför måleriarbeten noggrant och effektivt. Våra kompetenta veteraner är både yrkesmålare och andra personer med lång erfarenhet av måleri. De kommer gärna och ger dig en hjälpande hand. Vi förmedlar måleritjänster i både Kungälv och Ale.

Ett måleriprojekt börjar med grundligt förarbete. Våra veteraner erbjuder sina tjänster under alla steg i processen. Vi utför spackling och slipning, täcker golv och lister före målning och avslutar grundarbetet med målartvätt. Om du är osäker på vilken typ av material som krävs hjälper vi gärna till med inköp av penslar, färg, anpassade rengöringsmedel med mera.
Om målningen ska utföras på hög höjd kan vi även ordna en ställning lämplig för ändamålet.

  • Våra målare kan hjälpa dig med
  • Fasadmålning
  • Ommålning av köksluckor
  • Målning av innerväggar
  • Fönstermålning
  • Ommålning av altan
Så här anlitar du oss

Det finns två sätt att komma i kontakt med oss. Antingen ringer du vårt kontor i Kungälv på telefonnummer 0303-587 20 för att berätta vad du vill ha hjälp med, eller så fyller du i formuläret här på vår hemsida och beskriver ditt projekt i meddelanderaden.
Vi sammanställer sedan dina önskemål och matchar dem med en lämplig person i vår pool. Den veteran som vi valt ut kontaktar dig sedan så att ni gemensamt kan gå igenom det uppdrag du vill ha utfört. Efter detta kommer vi att skicka en offert till dig, när du accepterat och givit ditt godkännande kan arbetet sätta igång på din signal.

När du anlitar en veteran från våran resurspool anlitar du en person som valt att arbeta med fortsatt arbetsglädje och kraft även efter pensionsåldern. Våra målare är alla kompetenta yrkesmän och kunniga som tycker om att dela med sig av sin långa erfarenhet och kunskap, de väljer själva ut sina uppdrag vilket är en garanti för dig som kund. När du anlitar Veteranpoolens tjänster kan du vara säker på att du får arbetet noggrant och effektivt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN