Gräsklippning i Kungälv, Ale

Är du boende i Kungälv och i Ale som behöver hjälp med din trädgård? Vi har resurser till ditt förfogande. Vi på Veteranpoolen i Kungälv och Ale förmedlar veteraner som antingen arbetat yrkesmässigt med trädgård och anläggning eller som har stor erfarenhet av trädgårdsskötsel på andra sätt. Nedan kan du se några exempel på vad vi kan hjälpa till med förutom gräsklippning. Vi anpassar alltid våra uppdrag efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är små eller stora arbeten du behöver hjälp med så finns våra veteraner där för dig med sin erfarenhet och kunskap. Du bestämmer själv omfattningen på de uppdragen du ger oss.

Vi kan hjälpa till med att:

  • Rensa ogräs
  • Kratta
  • Klippa gräs
  • Klippa buskar och häckar
  • Vår- och höststäda tomten

Det är enkelt att anlita oss på Veteranpoolen i Kungälv och Ale

Antingen fyller du i den intresseanmälan som finns här på sidan eller så ringer du direkt till oss på vårt lokalkontor i Kungälv/Ale på telefonnummer 0303-587 20.

Berätta för oss vad det är du behöver hjälp med. Beskriv din trädgård för oss och vad du vill ha hjälp med. Vi behöver till exempel uppgifter om gräsmattans storlek samt hur många rabatter du behöver få rensade. Berätta även vilka trädgårdsredskap du har och kan ställa till vår veterans förfogande. Saknar du avancerade verktyg kan dessa hyras via oss.

Utifrån din beskrivning letar vi sedan igenom våra resurser för att hitta en kompetens som matchar dina behov och önskemål. Den personen kontaktar sedan dig och ni kommer överens om vad som ska göras i din trädgård, hur det ska gå till och när du vill ha det utfört.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer genom ålder eller avtal, som har valt att arbeta vidare för att de vill och kan. De disponerar själva sin tid och väljer vilka uppdrag de vill åta sig. Den veteran som kommer hem till din trädgård är med andra ord alltid motiverad och tillmötesgående och utför sitt arbete med stor noggrannhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN