Snickare i Kungälv, Ale

Behöver du hjälp med snickare i Kungälv och Ale? Hos Veteranpoolen finner du flera duktiga snickare som gärna står till ditt förfogande. Det kan handla om både stora renoveringsprojekt och mindre snickerier såsom ett nytt trappräcke. Hos oss finner du erfarna och kompetenta snickare. Våra veteranhantverkare är både utbildade yrkessnickare och händiga personer med lång erfarenhet av snickeri.

Oavsett projektets storlek kan det vara betryggande att veta att arbetet utförs av en rutinerad och kompetent person. Våra veteraner kan ansvara för eller bistå med en handräckning under konstruktionsarbetet och använder sig av de verktyg du tillhandahåller. Vi kan även hjälpa till vid transport och inköp av byggmaterial, hyra ut mer avancerade verktyg om dessa inte finns på plats eller forsla bort byggavfall när arbetet är slutfört.

Här är några saker vi kan hjälpa till med:
  • Bygga en altan
  • Sätta in fönster
  • Bygga en carport
  • Sätta upp eller ta ner en innervägg
  • Byta panelen på fasaden
  • Byta dörrar

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss antingen på telefonnummer 303-587 20, eller genom att fylla i intressanmälan som du finner till höger. Berätta för oss om ditt projekt och vad vi kan göra för att hjälpa dig så gör vi en sökning i vår pool för att hitta rätt kompetens för arbetet. Vår veteran kontaktar sedan dig så att ni kan gå igenom ditt projekt och vad du vill ha gjort. Ni gör sedan tillsammans en plan för ditt projekt. Efter det får du en offert från Veteranpoolen i Kungälv. Om du är nöjd accepterar du offerten och arbetet kan börja. Vårt kontor i Kungälv förmedlar snickerihjälp i både Kungälv och Ale.

Veteranerna i Veteranpoolen är samtliga skickliga yrkesmän och personer som har valt att fortsätta arbeta efter pensionen för att de trivs med det. De är pensionärer med mycket kvar att ge som gärna står till förfogande under ditt byggprojekt med sin kompetens och yrkeserfarenhet. De råder själva över sin tid och väljer de uppdrag de vill åta sig, vilket innebär att du alltid kan vara säker på att få handlingskraftig och konstruktiv hjälp från tillmötesgående människor när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN