Fönsterputs i Kungälv, Ale

Söker du fönsterputsning i Kungälv och i Ale?
Vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig. Vi har flera skickliga veteraner med stor erfarenhet av fönsterputsning som vi gärna ställer till ditt förfogande.

När vi arbetar för dig använder vi oss av den utrustning som du tillhandahåller i hemmet, såsom verktyg och rengöringsmedel. Skulle det saknas något så är det bra om du kompletterar din utrustning innan vi kommer. Mer avancerad utrustning kan du ofta hyra genom oss.

Vi hjälper gärna till med att ta bort saker från dina fönster, som blommor, prydnadssaker och gardiner. Vill du att jobbet ska gå lite fortare är det bra om du har förberett detta själv innan vi kommer hem till dig.

Så här går det till när du anlitar Veteranpoolen i Kungälv/Ale

Du har två möjligheter; antingen fyller du i det kontaktformulär som finns på den här sidan eller så ringer du direkt till oss på vårt kontor i Kungälv, på telefonnummer 0303-587 20. Berätta för oss vad det är du vill ha hjälp med och när. Vi behöver också veta hur många fönster det gäller, om de är vändbara, hur många glas de har, om det är tvåglasfönster eller treglasfönster och om de är kopplade.

Vi behöver också veta om du har den utrustning som behövs för att utföra arbetet hemma hos dig. Det gäller till exempel om dina fönster sitter högst upp och du har en trappstege till ditt förfogande. Om det saknas något kan vi ge dig bra förslag på utrustning som du kan skaffa.
Vi förmedlar fönsterputs i både Kungälv och Ale.

Veteranerna som arbetar hos oss på Veteranpoolen är alla kompetenta personer som valt att fortsätta arbeta efter sin pensionering men nu på sina egna villkor. De arbetar för att de vill och kan och de väljer själva fritt vilka uppdrag de vill ta på sig, vilket är en garanti för ett väl utfört arbete.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN