Barnvakt i Kungälv, Ale

Bor ni i Kungälv eller i Ale och har svårt att få tiden att räcka till inom familjen?
I vår Veteranpool har vi erfarna resurser som ställer upp när ni behöver hjälp med barnpassning. Det går lika bra att anlita oss vid ett enstaka tillfälle då ni vill gå på en fest som att anlita mer regelbunden hjälp om ni arbetar och inte vill att barnen skall vara ensamma hemma efter skolan.

Våra veteraner har stor erfarenhet av barntillsyn, några har arbetat inom förskola och skola som pedagoger medan andra har goda erfarenheter genom egna barn och barnbarn. Våra veteranbarnvakter blir som en extra mormor eller farmor som du alltid tryggt kan vända dig till när du behöver hjälp med barnpassning.

Det här hjälper våra veteranbarnvakter till med:

  • Matlagning och mellanmål
  • Hämta och lämna på skola och dagis
  • Skjuts till och från fritidsaktivitet
  • Barnpassning helg och kvällstid då du ska på fest eller jobbar över
  • Läxläsning

Så här gör ni för att anlita våra resurser:

Fyll i webbformuläret för intresseanmälan här på sidan så kontaktar vi er. Ni kan också ringa till oss på lokalkontoret i Kungälv/Ale på telefon 0303-587 20. Vi ställer några frågor kring uppdraget, till exempel om hur många barn det gäller, hur gamla de är och om de har några särskilda intressen eller behov. Dessa uppgifter och dina övriga önskemål använder vi sedan för att finna en passande resurs med rätt kompetens i vår veteranpool.

Det är viktigt att du och dina barn trivs med hjälpen ni får. Därför får ni träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er. Om det är ett uppdrag som återkommer så är det samma person som kommer vid varje tillfälle, för er bekvämlighets skull.

Våra veteraner är alla pensionärer, antingen ålderspensionärer eller avtalspensionärer som arbetar för att de vill och kan. De väljer vilka uppdrag de vill ta och hur de disponerar sin tid, och det är just den de ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN