Städning i Kungälv, Ale

Bor du i Kungälv och Ale och har behov av städhjälp?
Då kan du kontakta oss på Veteranpoolens kontor i Kungälv/Ale. Hos oss har vi veteraner med lång erfarenhet av att städa. Våra resurser besitter stor kompetens inom städning och utför alla uppdrag, stora som små, med skicklighet. Vi anpassar städningen hos dig efter dina önskemål och är lyhörda inför dina behov. Vi förmedlar städtjänster i både Kungälv och Ale.

Detta gör vi:

  • Dammsuger golv och mattor
  • Skurar
  • Torkar köksskåp och vitvaror
  • Putsar speglar
  • Dammar hyllor och möbler
  • Tömmer papperskorgar och avfallsbehållare
  • Städar badrum och toalett

Fönsterputsning ingår inte i veckostädningen men den kan du enkelt beställa separat. Våra veteraner använder det städmaterial som du tillhandahåller på plats när de arbetar. Saknas något särskilt kan vi ordna detta vid förfrågan.

Så här gör du för att anlita Veteranpoolen i Kungälv Ale:

Fyll i intresseanmälan som finns till höger här på sidan eller ring till vårt lokalkontor på telefonnummer 0303-587 20 och beskriv uppdraget. Berätta för oss om hur stor din bostad är, hur ofta du vill ha städat och när det passar dig bäst. Vi matchar sedan dina önskemål mot en kompetent och lämplig veteran. Veteranen kontaktar därefter dig så att ni kan planera upplägget, och en offert skickas till dig för godkännande.

Det kan vara svårt att bedöma på förhand hur lång tid det tar att städa hos dig. När vi har städat första gången har vi en bättre uppfattning om tidsåtgången och kan därefter planera mer detaljerat inför ett kontinuerligt uppdrag.

Veteranerna i Veteranpoolen har alla valt att arbeta efter pensioneringen för att de vill och kan erbjuda sina tjänster. Som pensionärer äger de sin tid och väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig, detta garanterar dig pålitlig och motiverad hjälp i hemmet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN