Trädbeskärning i Kungälv, Ale

De vackraste och mest långlivade träden är de som blir beskurna regelbundet. På Veteranpoolen värnar vi om att dina träd ska må så bra som möjligt, och, om de är fruktträd, bära bästa möjliga frukt. Vi har många duktiga yrkesmän och veteraner verksamma i Kungälv som kan använda sin erfarenhet och kunskap för att du ska vara belåten med dina träd. Trots närheten till havet kan det Bohuslänska klimatet likna inlandsklimatet, och somliga träd behöver mer tillsyn än andra för att klara vintrarna.

Vår metod

När träd beskärs i juli, augusti eller september mår de som allra bäst. Då har träden ännu inte gått in i sin vintervila, och det är vid den här tiden på året som de klarar ingrepp på bästa sätt. De tre månaderna har fått ge namn till metoden vi i Veteranpoolen använder oss av, JAS-metoden. Med den metoden strävar vi efter att träden ska må så bra som möjligt, även om de blivit angripna av ohyra eller råkat ut för någonting annat som kräver större ingrepp.

Boka trädbeskärning i Kungälv

Tid för trädbeskärning får du genom att ta kontakt med Veteranpoolen i Kungälv på ett av två sätt. Antingen fyller du i enkäten för intresseanmälan på hemsidan, så tar vi kontakt med dig för att diskutera ärendet vidare, eller så ringer du direkt till kontoret i Kungälv. Under samtalet kommer du att få berätta mer om uppdraget, så att vi kan välja ut bästa möjliga veteran från vår pool. När ditt uppdrag blivit matchat med en veteran kommer denne att ta kontakt med dig, och ni kan bestämma en tid som passar för besöket. Om du har lämpliga verktyg hemma kan dessa användas, informera annars veteranen så att denne kan ta med sig egna verktyg.

RUT-avdrag

Veteranpoolen vill erbjuda tillfredställande service till ett pris som känns rimligt för alla parter. Sedan augusti 2016 är trädbeskärning berättigat för RUT-avdrag, vilket innebär att du kan göra skatteavdrag på priset för tjänsten. Säg till vid tidsbokningen om ett RUT-avdrag är aktuellt, så ordnar vi det.

Veteranpoolen kan även erbjuda bortforsling av trädavfall såsom grenar, men denna tjänst går inte att göra RUT-avdrag för.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN