Hemservice i Kungälv, Ale

Om du behöver hjälp med att vårda en anhörig i hemmet kan Veteranpoolen i Kungälv och Ale hjälpa till.
När släktingar och anhöriga blir äldre och behöver hjälp för att klara sig själva i vardagen kan det ibland bli en belastning för de anhöriga. Särskilt besvärligt kan det bli om du själv arbetar mycket och inte har tid, eller om ni bor långt ifrån varandra.
Här kan vi på Veteranpoolen hjälpa till genom vår tjänst ”äldre hjälper äldre”.

Det här hjälper våra veteraner till med:
Vardagliga sysslor. Vi sköter städning, tvätt och inköp samt övriga hushållssysslor efter önskemål
Socialt umgänge och aktivering. Våra veteraner ledsagar och motiverar din anhörige och uppmuntrar till aktivitet utanför hemmet.
Övrigt – Vi kan även hjälpa till med saker utomhus som att skotta snö, klippa gräs och putsa fönster.

Så här kommer du i kontakt med oss

Ring till vårt kontor i Kungälv/Ale, telefon: 0303-587 20, och berätta för oss vad du vill ha hjälp med.
Efter dina behov och önskemål kommer vi sedan att söka efter en lämplig matchning i vår personalpool. Vi försöker alltid att finna en veteran som bor nära den anhörige och som även har liknande intressen, allt för att de skall trivas tillsammans.
Innan du fattar ett beslut om att anlita oss får du sedan träffa en eller ett par passande veteraner, det är viktigt för oss att personkemin stämmer och att ni kan känna er bekväma med vår personal.
Vi erbjuder våra tjänster i både Ale och Kungälv.

Det är sedan samma veteran som kommer till din anhörige varje gång och du kan känna dig trygg med vår personal, vi utfärdar en speciell legitimation till våra veteraner som garanterar deras professionalitet. När ni anlitar oss bestämmer ni själva hur mycket tid och hjälp som krävs, vi är lyhörda och flexibla inför era behov.

Ett framgångsrecept

Vårt koncept av hemservice har varit en succé sedan starten 2007. Vi har stor förståelse för de äldres situation. Vår personal är själva veteraner med lång livserfarenhet. Vi tror att åldern och erfarenheten också ökar gemenskapen och det sociala utbytet mellan din anhörige och vår personal. Vi på Veteranpoolen är mycket flexibla och lyhörda för dina önskemål. Om du anlitar oss får du tid att umgås kvalitativt med din äldre anhörige i stället för att fylla er viktiga tid tillsammans med tråkiga vardagssysslor. Vår veteran tar gärna en promenad med din anhörige, ledsagar till läkarbesök och mataffär, lagar lunch eller kokar kaffe. Din anhörige får vardaglig hjälp och omtanke av vår veteran som har tid att umgås och aldrig behöver stressa iväg för nästa uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN