Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Kungsbacka

Äger eller förvaltar du en fastighet i eller i närheten av Kungsbacka och behöver hjälp med fastighetsservice kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig.

Inom vår personalpool har vi många kompetenta veteraner som har skaffat sig mycket erfarenhet och kunskap genom ett långt yrkesliv. Några av dem har yrkesbakgrund som fastighetsskötare medan andra har gedigen erfarenhet av liknade arbete, till exempel i industrin. Veteranpoolen har lång erfarenhet av att förmedla olika tjänster inom fastighetsservice till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Genom våra veteraner erbjuder vi löpande fastighetsservice såväl som tillfällig sådan, som till exempel då ordinarie personal är frånvarande eller stora renoveringsarbeten kräver extra arbete.

Här är några av de tjänster vi utför:

  • Trädgårdsskötsel
  • Skotta snö
  • Rensa rabatter
  • Byte av lampor inomhus och utomhus
  • Städa soprum och allmänna utrymmen
  • Städa trapphus

 

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen för fastighetsservice
Fyll i den intresseanmälan som du finner till höger, eller ring oss på kontoret i Kungsbacka på telefonnummer 0300-707 24. Beskriv ditt uppdrag, fastighetens storlek och uppskattad tidsåtgång.
Vi matchar våra resurser inom Veteranpoolen mot dina önskemål.
Vi utför uppdrag inom fastighetsservice i Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

Om ditt ärende innebär ett löpande uppdrag ser vi till att samma person kommer till dig varje gång, allt för att du ska känna dig trygg med att vår veteran har god kännedom om era lokaler och kan utföra uppdraget till din belåtenhet. Blir din ordinarie veteran sjuk, har vi tillgång till en ersättare som kan ställa upp med kort varsel.

Hos Veteranpoolen i Kungsbacka arbetar pensionerade yrkesmän med lång erfarenhet av allehanda typer av fastighetsservice. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta och arbetar för att de kan och vill. När du anlitar en veteran kan du alltså känna dig trygg i vetskapen om att du anlitar en person som är både ansvarsfull och motiverad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN