Veteranpoolen Kungsbacka

Vi servar följande områden
 • Anneberg
 • Åsa
 • Fjärås
 • Frillesås
 • Kullavik
 • Kungsbacka
 • Lerkil
 • Onsala
 • Särö
 • Vallda
Adress :
Verkstadsgatan 7, 434 42, Kungsbacka
Öppettider:
 • måndag 08:00-17:00 tisdag 08:00-17:00 onsdag 08:00-17:00 torsdag 08:00-17:00 fredag 08:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Magnus Cornell
Magnus Cornell
Lediga jobb
 • Bagare/konditor sökes till konditori i Billdal!

  Vi söker en entusiastisk bagare som vill vara med och förvandla vanliga degklumpar till matglädje. Vår kund är ett mindre familjeägt bageri i Billdal med stans kanske bästa fikabröd där du blir en del av en familjär och trevlig arbetsplats. 

  Som bagare hos vår kund kommer du att hjälpa till med att baka matbröd & fikabröd. Vi ser gärna att du som söker detta uppdrag har flera års erfarenhet som bagare eller konditor, har lätt för att samarbeta med andra samt lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en härlig arbetsmiljö och atmosfär för både kollegor som kunder.

   Omfattning/start: Start i juni för upplärning. Omfattningen är primärt deltid under semesterveckorna i sommar för att sedan under hösten täcka upp för ett föräldravikariat på deltid. 

   Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du får lön för att sätta guldkant på tillvaron med. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

   Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster . Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

   Vi ser fram emot din ansökan! 

   Anmäl intresse
  • Snacka jobb med oss i Kungsbacka

   Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

   Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

   Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

   Vi ser fram emot att höra från dig!

   Anmäl intresse
  Exempel på våra företagstjänster i Kungsbacka
  Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
  Butik och handel Butik och handel
  IT & teknik IT och teknik
  Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
  Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
  Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
  Gör en intresseanmälan