Veteranpoolen Kungsbacka

Vi servar följande kommuner:
 • Anneberg
 • Åsa
 • Fjärås
 • Frillesås
 • Kullavik
 • Kungsbacka
 • Lerkil
 • Onsala
 • Särö
 • Vallda
 • Lindome
Adress :
Hantverksgatan 30, 434 42, Kungsbacka
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunchstängt kl. 12-13.

Kontaktpersoner
Camilla Fransson
Camilla Fransson
Lediga jobb
 • Kom med i vårt glada Kungsbackagäng!

  Vi fortsätter att växa i Kungsbacka och behöver utöka vårt fantastiska gäng med nya medarbetare!

  Är du pensionär och känner att du skulle vilja ha något att sysselsätta dig med? Vill du komma ut och träffa folk, komma in i lite rutiner samtidigt som du känner att du gör nytta.

  Vi hjälper både privatpersoner och företag varje dag med uppdrag av varierande former. Vill du arbeta enskilt eller tillsammans med andra, 1,2,3 eller kanske 5 dagar i veckan? Vi skräddarsyr upplägget för dig så gott det går för att matcha dina önskemål med kundens behov. Vi är väldigt måna om att alla som arbetar hos oss trivs och har roligt på jobbet.

  Hör gärna av dig till oss  om du är nyfiken på hur det fungerar när man arbetar hos oss så skall vi göra vårt bästa för att ge dig en så målande bild som möjligt.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Sociala och lösningsfokuserade pensionärer sökes

  Är du en positiv pensionär som vill göra samhällsnytta? Älskar du problemlösning och kontakt med andra människor? 

  Nu söker vi dig som vill jobba extra som kundvärd (gulväst) vid tillfälliga trafikstörningar som rör Öresundstågs stationer. Veteranpoolen kommer att bemanna upp vid behov och arbetet gäller därför dig som bor nära stationen Åsa.

  Din huvudsakliga uppgift kommer vara att finnas till hands för resenärerna genom att svara på frågor som kan tänkas uppstå i samband med en trafikstörning. 

  Det krävs ingen tidigare erfarenhet men önskvärt är att du är självständig, positiv, flexibel, stresstålig med en stark servicekänsla. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och ha en bra grundfysik då arbetet kan kräva att du går/står upp i ett par timmar.

  Utbildning får du genom Veteranpoolen men du behöver själv ha en uppdaterad iPhone eller Smartphone. 

  Ansök idag! Uppdraget startar i december. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Kungsbacka
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan