Hemservice i Kungsbacka

Är du boende i Kungsbacka med omnejd och har en äldre anhörig som behöver mer hjälp i hemmet än vad du kan ge? Vi på Veteranpoolen kan då hjälpa till.

När familjemedlemmar åldras och behöver allt mer assistans för att klara sig i vardagen blir det i många fall till en belastning. Vissa måste gå ner i arbetstid eller säga upp sig för att kunna finnas till hands för äldre släktingar. Många känner kanske att de inte längre har tid för sina egna intressen och försummar det sociala umgänget.

Vi på Veteranpoolen kan hjälpa till med vår tjänst ”äldre hjälper äldre”.

Det här kan vi hjälpa er med:

  • Vardaglig service. Vi hjälper till med hushållssysslor som städning, tvätt och matinköp.
  • Socialt umgänge och motivation. Våra veteraner uppmuntrar din anhörige till aktivitet, samt ledsagar och motiverar.
  • Skötsel av hem och trädgård. Vi kan även hjälpa till med diverse sysslor som snöskottning, gräsklippning samt fönsterputsning.

Så här går det till

Ring till oss på vårt kontor i Kungsbacka på telefonnummer 0300-707 24, och berätta för oss vad det är ni behöver hjälp med. Utifrån vårt samtal skapar vi sedan en bild av era behov och matchar dessa med en passande profil bland de kompetenta veteranerna i vår personalpool. Ni får sedan träffa en eller flera av våra veteraner innan ni beslutar om ni vill anlita oss. Det är viktigt att personkemin er emellan stämmer.

Våra veteraner har särskild legitimation som vi utfärdar. De kan därför enkelt legitimera sig för släktingar och andra närstående. Samma person kommer till din familjemedlem vid varje tillfälle för att ni ska känna er trygga med våra tjänster. Tidslängd och omfattning bestämmer ni själva. Vi är lyhörda inför era behov och försöker alltid att vara flexibla.

”Äldre hjälper äldre” – ett framgångskoncept

Vår modell av hemservice har visat sig vara en stor framgång sedan vi startade 2007. Det beror på att vår personal har stor förståelse för vilka behov äldre människor kan ha. Vår personal består av veteraner i pensionsåldern som själva har rik livserfarenhet. Åldersskillnaden blir inte så stor mellan din släkting och vår veteran, vilket ökar det sociala utbytet och främjar gemenskap och trevnad. Med vår veteran som hjälp i vardagen får dessutom du och din familjemedlem gott om tid över för kvalitativt umgänge när ni väl ses, eftersom vi tar hand om de praktiska göromålen som annars skulle tagit upp din tid.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN