Snickare i Kungsbacka

Är du i behov av hjälp från en kompetent snickare? Hos oss på Veteranpoolen hittar du flera skickliga yrkesmän och andra händiga personer som gärna står till tjänst med sin erfarenhet och kunskap. Våra snickare hjälper dig med små eller stora projekt, oavsett om du vill ha hjälp med att renovera, bygga en altan eller byta fönster så har vi erfarna veteraner med just den kompetensen som du behöver.

Om ditt byggprojekt är av det lite större slaget kan det vara tryggt att veta att det ligger i rutinerade händer. Våra snickare hjälper till med allt som ingår i byggprocessen, från skapandet av en konstruktionsplan till att köpa in nödvändigt byggmaterial. Vi kan även stå till tjänst med transport av material och bortforsling av byggavfall i projektets slutfas.

Några exempel på vad vi gör:
  • Altanbygge
  • Fönsterbyten
  • Riva en innervägg
  • Sätta upp en ny innervägg
  • Byta panelen på fasaden

Vi använder oss av de verktyg som du har på plats. Om ditt bygge kräver lite mer avancerade verktyg som du inte har kan dessa hyras genom oss. Det kan vara en slagborrmaskin, slipmaskin eller en motorsåg till exempel.

Så här anlitar du våra tjänster

Kontakta oss antingen genom att ringa direkt till vårt kontor i Kungsbacka på telefonnummer 0300-707 24, eller genom att fylla i formuläret till höger. Beskriv arbetet som skall utföras och vad det är du vill ha hjälp med, så söker vi i vår veteranpool efter en snickare vars kompetens matchar dina önskemål. Vår veteran kontaktar sedan dig, och ni går gemensamt igenom vad som ska göras och skapar en projektplan. Kort därefter får du en offert från oss, när du accepterat denna kan vi sätta igång med arbetet så snart du önskar.

Vårt kontor i Kungsbacka förmedlar veteraner till följande orter: Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

Veteranerna i Veteranpoolen arbetar för att de vill och kan. De är erfarna och kompetenta människor som har mycket arbetsglädje och kraft kvar även efter pensionen. De väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig, på så sätt kan du vara trygg i vetskapen om att du anlitar en motiverad och ansvarsfull snickare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN