Barnvakt i Kungsbacka

Bor ni i Kungsbacka och är i behov av en barnvakt? I vår personalpool har vi flera pålitliga veteraner som kan ställa upp som barnvakter vid alla möjliga tillfällen. Kanske ska ni gå på fest någon kväll, måste jobba över eller är i behov av att någon regelbundet hämtar barnen från skolan och dagis. Vi kan ta hand om allt sådant och dessutom ofta rycka in med kort varsel.

Våra veteraner är alla människor som har lång erfarenhet av att arbeta med barn. Några har arbetat inom skolan eller barnomsorg, andra har lång erfarenhet genom sina egna barn och barnbarn. Vi erbjuder dig en extra farmor eller mormor som kan rycka in ibland då tiden inte räcker till.

Det här är några tjänster som våra barnvakter kan hjälpa till med i Kungsbacka:

  • Hämta och lämna barnen vid skolan eller dagis
  • Laga mat
  • Läsa läxor
  • Ta hand om dina barn sena kvällar då du är på fest eller jobbar över
  • Skjutsa dina barn i samband med fritidsaktiviteter.

Så här anlitar du oss

Antingen fyller ni i den intresseanmälan som finns här på sidan, eller ringer direkt till oss på Veteranpoolens kontor i Kungsbacka på 0300-707 24. Vi tar sedan kontakt med er för att prata igenom uppdraget mer i detalj. Då ställer vi några frågor om uppdraget som till exempel hur många barn ni har i familjen, hur gamla de är och vad de är intresserade av. Dessa uppgifter tillsammans med era önskemål matchar vi mot veteranerna i vår pool för att hitta en passande resurs för just er familj.

Det är viktigt här att personkemin stämmer och att ni trivs med varandra. Därför får ni och era barn träffa en eller flera av våra tilltänkta barnvakter innan ni bestämmer er. Om er familj vill ha hjälp mer än en gång blir det naturligtvis samma person som kommer varje gång.

Våra veteraner är skickliga och erfarna människor som arbetar för att de vill och kan. De är pensionärer som har valt att fortsätta att arbeta för att kunna erbjuda den kompetens och kunskap de förvärvat genom ett långt yrkesliv. Den kompetensen och kunskapen ställer de nu till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN