Städning i Kungsbacka

Söker du städhjälp till din bostad?
Välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen i Kungsbacka. Vi har personalresurser med lång erfarenhet av städning. När du anlitar våra tjänster är det samma person som kommer hem till dig varje gång, och du bestämmer själv uppdragets längd och omfattning. Vi är lyhörda för dina behov och anpassar städningen efter dessa.

Det här gör vi:

  • Dammsuger mattor och golv
  • Skurar golv
  • Putsar dina speglar
  • Tömmer dina papperskorgar
  • Dammtorkar möbler, hyllor och skåp
  • Rengör vitvaror och köksskåp
  • Städar badrum och toaletter

Det går bra att också beställa fönsterputsning från oss som en separat del. Våra veteraner använder det städmaterial som du har på plats, önskar du hjälp med att köpa in något särskilt kan vi hjälpa dig med det. Viktigt är att du har en fungerande dammsugare.

Du anlitar enkelt Veteranpoolen på följande sätt:

Antingen kan du fylla i intresseanmälan som du finner till höger här på sidan, eller ringa till vårt kontor i Kungsbacka på telefon: 0300-707 24. Berätta för oss hur stor din bostad är samt hur ofta du vill ha städat. Vi förmedlar städtjänster i följande orter: Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

Vi söker sedan efter en skicklig veteran i vår pool och kontaktar dig när vi funnit en som passar dina behov.

Det är svårt att veta hur lång tid som går åt för att städa din bostad första gången. När vi har klarat av det första städuppdraget hos dig har vi en bättre bild av uppdragets tidsåtgång.

Våra veteraner i och runt Kungsbacka jobbar för att de vill och kan. De är pensionärer som själva styr sin tid och tar så många uppdrag de tycker är roligt. Det betyder att du är garanterad en motiverad och ansvarsfull hjälp i ditt hem.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN