Gräsklippning i Kungsbacka

Har du en stor tomt som måste skötas om men saknar tid eller möjlighet att ta hand om den själv?
Kontakta Veteranpoolen Kungsbacka om du behöver hjälp med din gräsklippning.
Vi har resurser med rätt kompetens som vi ställer till ditt förfogande. Veteranerna i vår pool är alla pensionärer med stor erfarenhet av trädgårdsskötsel, antingen från yrkeslivet eller via ett livslångt eget intresse. Vi kan hjälpa dig med det mesta som gäller trädgårdsarbete, inte bara gräsklippning. Uppdragens omfattning och kontinuitet bestämmer du alltså själv, vi är lyhörda inför dina önskemål och behov.

När du anlitar oss kan vi till exempel:

  • Klippa och trimma gräs och buskar
  • Kratta
  • Rensa ogräs
  • Vår- och höststäda din tomt

Så här gör du för att anlita oss:

Fyll i den intresseanmälan som finns här på sidan eller ring till oss på lokalkontoret i Kungsbacka, du når oss på 0300-707 24.
Berätta för oss vad du behöver hjälp med och när. Vi kommer att ställa frågor som exempelvis hur stor din trädgård är och hur många rabatter som behöver rensas. Vi vill också gärna veta vilka trädgårdsredskap du har. Vill du ha gräset klippt är det bra om du har en fungerande gräsklippare, till exempel. Krävs mer avancerade verktyg för uppdraget kan dessa hyras via oss. Vi förmedlar trädgårdshjälp från Veteranpoolen för arbete i Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

När vi har fått en bild av dina önskemål och behov söker vi igenom vår pool för att hitta en veteran som svarar mot dessa. Sedan sätter vi er i kontakt med varandra. Ni kommer överens om hur arbetet ska gå till och när du vill ha arbetet utfört.

Hos oss på Veteranpoolen arbetar många kompetenta veteraner, före detta yrkesmän som valt att arbeta vidare efter pensioneringen för att de vill och kan. De väljer själva sina uppdrag så du kan räkna med att den veteran som kommer till dig är både tillmötesgående och kompetent.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN