Målare i Kungsbacka

Behöver du målerihjälp i Kungsbacka? Då är du välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen. Vi erbjuder arbetskraft vid måleriprojekt i alla storlekar. Vår resursbank är stor och består av både professionella målare och andra kunniga med lång erfarenhet av måleriarbeten bakom sig.

För att resultatet skall bli så bra som möjligt så krävs ett väl utfört förarbete. Vi tar gärna hand om alla steg i processen. Vi utför spackling och slipning av de ytor som ska målas, täcker golv och lister före målning samt utför målartvätt. Om du behöver hjälp med att välja material hjälper vi dig gärna att skaffa allt, till exempel penslar, färg och rengöringsmedel samt ställningar för måleriarbeten på hög höjd.

Några exempel på vad vi målar

  • Fasader
  • Innerväggar
  • Staket
  • Fönsterlister
  • Listverk
  • Altaner

Så här beställer du målning av Veteranpoolen i Kungsbacka

Ring vårt lokalkontor i Kungsbacka och berätta lite om uppdraget, eller fyll i intresseanmälan som finns till höger på denna sida. Du når oss på 0300-707 24. Från vårt kontor i Kungsbacka förmedlar vi veteraner för måleriarbeten i bland annat Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

Vi tittar på dina önskemål och behov och matchar dem mot en skicklig målare ur vår personalpool. Den veteran vi bedömer som mest passande för uppdraget kommer sedan att kontakta dig. Ni går gemensamt igenom vad för arbete du vill ha utfört. Du får sedan en offert från kontoret i Kungsbacka. Accepterar du den kan arbetet starta omedelbart.

Veteranpoolens målare arbetar därför att de kan och vill. De är pensionärer som har skaffat sig massor av erfarenhet och kunskap genom ett långt yrkesliv eller aktivt intresse. Nu när de själva kan bestämma när och hur mycket de vill arbeta, erbjuder de sina tjänster till dig som behöver en hjälpande hand med ditt måleriarbete. Detta fungerar också som en kvalitetsgaranti för dig, när du anlitar oss vet du att du alltid får hjälp av en skicklig och erfaren person som utför arbetet med motivation och noggrannhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN