Trädbeskärning i Kungsbacka

Känner du stress inför allt som måste göras med din trädgård? Då kan Veteranpoolen och våra duktiga veteraner hjälpa dig på bästa sätt!

Vi erbjuder våra kunder kompetenta yrkesmän och erfarna veteraner som kan trädgårdsarbete utan och innan. Är det just trädbeskärning i Kungsbacka du behöver hjälp med, har vi duktig personal som mer än gärna ställer upp. Deras erfarenhet av att beskära träd gör att våra kunder kan känna sig trygga och få ett riktigt bra resultat med friskt växande träd.

Hur går trädbeskärning till?

Det finns olika metoder att använda sig av när det kommer till trädbeskärning, på Veteranpoolen har vi valt att anamma JAS-metoden när vi arbetar. Det innebär att tomtens träd blir beskurna någon gång i slutet mot sommaren eller precis vid höstens intåg. Träden mår betydligt bättre av denna planering då de hinner åtgärdas och pysslas om lagom tills vilosäsongen tar vid under vinterhalvåret.

Veteranen som tar sig an kundens beställda jobb kan tack vare sin långa erfarenhet och kunskap inom området även upptäcka eventuell ohyra på träden. Önskar man få dessa behandlade är det också något vi gärna hjälper till med.

Prisvärt med RUT-avdrag

Sedan augusti i år är det giltigt att dra av för köpta tjänster som trädbeskärning, se bara till att informera oss på Veteranpoolen om du önskar göra avdrag. På så sätt blir våra priser på trädgårdstjänster av detta slag riktigt prisvärda. Vi hjälper ofta våra kunder att forsla bort kvistar med mera efter trädbeskärningen. Detta är tyvärr inte berättigat RUT-avdrag, till skillnad från själva trädbeskärningen.

Boka trädbeskärning i Kungsbacka hos Veteranpoolen

Processen är enkel och smidig. Du fyller i vår intresseanmälan här på hemsidan för att beställa tjänsten. När vi får in anmälan går vår personal igenom förfrågan för att sedan kontakta dig. Det går även att ringa in till kontoret i Kungsbacka om man så föredrar.

Kom ihåg att berätta lite närmare om uppdraget som sådant genom att ge oss detaljer kring exempelvis tomten eller antal träd och sort. När vi väl har dessa uppgifter är det lättare för oss att matcha dina önskemål mot vår pool av duktig personal.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN