Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Lerum

Är du ägare eller förvaltare av fastigheter i Lerumsområdet? Då kan vi på Veteranpoolen bistå dig på många punkter när det gäller löpande underhåll och service. Bland våra medarbetare finns flera duktiga veteraner som har samlat på sig mängder av erfarenhet under sina långa yrkesliv. Vissa har tidigare jobbat med fastighetsskötsel, medan andra har lång erfarenhet från den här typen av arbeten på fritiden. Vi har genom åren samlat på oss stor erfarenhet genom att ha hjälpt många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Utöver löpande underhåll kan vi även bistå med hjälp när din ordinarie personal är på semester samt vid större renoveringsarbeten.

Här följer en handfull exempel på tjänster vi kan erbjuda dig som fastighetsägare i Lerum:

  •  Sköta trädgården
  •  Rensa rabatter
  •  Skotta snö
  •  Byta lampor såväl inne som ute
  •  Städa trapphus
  •  Städa allmänna utrymmen och soprum

Så här anlitar du Veteranpoolen i Lerum för fastighetsservice:

  •  Du kan antingen fylla i dina uppgifter i vår enkät för intresseanmälan eller ringa till vårt lokala kontor i Lerum. Du når oss på 0302-375 44 eller lerum@veteranpoolen.se. Beskriv uppdraget och vad det går ut på.
  •  Vi matchar dina önskemål mot de resurser som finns i vår pool och finner rätt person för arbetet som ska utföras.

Vid löpande uppdrag försöker vi alltid se till att samma person kommer varje gång, så att du känner dig trygg i att uppdraget utförs till full belåtenhet. Skulle den ordinarie personen bli sjuk ordnar vi fram en ersättare med kort varsel.

Medarbetarna hos Veteranpoolen jobbar på sina egna villkor och tar de uppdrag de själva väljer. Samtliga veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som tycker att de fortfarande har mycket kvar att ge. De delar gärna med sig av sin kompetens på områden där den efterfrågas.

Våra veteraner finns till ditt förfogande i följande områden: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN