Veteranpoolen Lerum

Vi servar följande kommuner
 • Floda
 • Gråbo
 • Lerum
 • Stenkullen
Adress :
Idas väg 8-10, 443 61, Stenkullen
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

 • Ring helst innan du besöker oss då vi kan vara ute i ärenden eller på kundbesök!
Kontaktpersoner
Michael Christensson
Michael Christensson 0302-375 44 lerum@veteranpoolen.se
Lediga jobb
 • Elektriker till trevligt företag!

  Till vår kund som är ett mellanstort ägarlett byggföretag i Alingsås söker vi nu en  elektriker. Företaget erbjuder totalentreprenad med tjänster inom renovering, snickeri, mur, puts samt kamininstallationer. 

  Vi söker dig som är behörig elektriker och har minst 5 års arbetserfarenhet. Uppdraget innefattar besiktning av mätarinstallationer. 

  För att kunna utföra detta uppdrag krävs god kunskap och erfarenhet av arbete i elanläggningar. Du behöver ha god kännedom om elsäkerhetsarbete (ESA) och SS-EN 50110-1, samt att auktorisation A eller AL för elinstallationsarbete. Du behöver också ha körkort och tillgång till egen bil, då det förekommer resor i tjänsten ut till kunderna.

  Det är ett trevligt företag med fin arbetskultur och professionella kollegor som erbjuds i detta uppdrag, så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

  Omfattning/start: Uppdragsstart omgående. Halvtid.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Lerum
Lager, logistik & industri ChaufförerMaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administration
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan