Städning i Lerum

Bor du i Lerum och är i behov av städhjälp i ditt hem? Kontakta oss på Veteranpoolen! Vi har många veteraner med lång erfarenhet av städning. Under sina långa arbetsliv har de hunnit samla på sig många smarta husmorsknep som garanterat kommer att få ditt hem att skina. Eftersom vi alltid försöker se till att det är samma person som utför jobbet åt dig kan du vara trygg i att alltid få samma fina resultat. Våra städningstjänster kommer med stor flexibilitet och kan enkelt anpassas efter just dina behov.

När du beställer städning av Veteranpoolen i Lerum ingår vanligen följande:

  •  Dammsuga samtliga golv och mattor
  •  Moppa golv
  •  Putsa speglar
  •  Tömma papperskorgar och avfallskärl
  •  Dammtorka möbler, hyllor och lampor
  •  Torka vitvaror och köksskåp
  •  Rengöra badkar/duschutrymme, toalett, kranar och handfat

När vi städar hos dig använder vi oss i regel av den utrustning du förser oss med. Därför är det bra att du ser till att ha en fungerande dammsugare samt övrig städutrustning och rengöringsmedel som behövs. Är du osäker på vad som behövs kommer vi gärna med inköpsråd. Putsning av fönster ingår inte i vår ordinarie städningstjänst men vi hjälper dig mer än gärna att beställa tjänsten separat vid behov.

Så här beställer du din städning via Veteranpoolen i Lerum:

  •  Fyll i dina uppgifter i enkäten för intresseanmälan på den här sidan. Alternativt kan du ringa lokalkontoret på 0302-375 44 eller maila oss på lerum@veteranpoolen.se.
  •  Vi behöver veta storleken på din bostad samt vilka dagar du vill att vi ska komma och städa.

När vi mottagit din letar vi rätt på en lämplig resurs i vår pool som inom kort tar kontakt med dig.

Första städningen tar normalt lite längre tid än de följande. Alla bostäder ser olika ut, så det är alltid svårt att avgöra exakt tidsåtgång första gången. Vid kommande tillfällen har vi en bättre uppfattning om hur lång tid som behövs och kan då ge dig en mer exakt tidsåtgång.

Veteranerna som jobbar med oss arbetar på sina egna villkor. De är alla pensionärer som gärna delar med sig av den kompetens de samlat på sig under åren.

Vi servar dig i följande områden: Alingsås, Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN