Snickare i Lerum

Ska du renovera där hemma? Vid både större som mindre snickararbeten finns det gott om moment där de flesta av oss känner större trygghet om vi anlitar experthjälp. Veteranpoolen i Lerum har flera duktiga hantverkare som kan bistå dig med både om- och nybyggnationer i ditt hus eller lägenhet. Vi har alltifrån yrkessnickare till andra skickliga personer med god erfarenhet av snickeri i vår pool.

Vi kan hjälpa dig med allt från själva utförandet av arbetet till att köpa in det material som behövs, frakta bort avfall och allt annat som följer med i en byggprocess.

Här är några exempel på arbeten vi kan bistå dig med:

  •  Bygga ny altan
  •  Byta dörrar
  •  Byta fönster och rutor
  •  Sätta upp eller ta ner innerväggar
  •  Byta fasadpanel

En del av arbetena kräver lite mer avancerade verktyg som till exempel slipmaskin, borrhammare eller motorsåg. I de fall du inte själv äger de verktyg som behövs kan du hyra dem genom oss.

Så här gör du för att anlita snickare genom Veteranpoolen:

  •  Fyll i en intresseanmälan på denna sida eller ring vårt lokala kontor i Lerum på 0302-375 44. Du kan även maila oss på lerum@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv det arbete du vill ha hjälp med.

Därefter går vi igenom dina önskemål och matchar dem mot vår resurspool. Den veteran vi väljer kommer sedan ta kontakt med dig. Tillsammans diskuterar ni det arbete som skall utföras och gör upp en arbetsplan. Strax därpå erhåller du en offert från Veteranpoolen i Lerum. När vi båda är överens sätter arbetet igång.

Alla veteraner som arbetar på Veteranpoolen jobbar på sina egna villkor och tar sig an sådana uppdrag som intresserar dem. De är alla pensionärer som gärna fortsätter att dela med sig av den erfarenhet och kunskap som de samlat på sig under sina långa yrkesliv. Kompetens som du nu kan få glädje av!

Våra snickare servar dig i följande områden: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN