Gräsklippning i Lerum

Är du i behov av hjälp med gräsklippning eller andra trädgårdsarbeten? Veteranpoolen i Lerum kan hjälpa dig med det mesta – alltifrån vår- eller höststädningar av tomten till kontinuerlig klippning av gräsmattor, buskar, häckar och perenner. Våra veteraner sitter på många års erfarenhet av trädgårdsarbete och bistår dig gärna med allt du inte har möjlighet eller tid att göra själv. Du får dessutom göra skattereduktion (så kallat RUT-avdrag) för de flesta av dessa tjänster.

Några exempel på stora som små arbeten vi kan utföra åt dig:

  •  Klippa gräsmattor och buskar
  •  Kratta grusgångar
  •  Kratta höstlöv
  •  Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  •  Vår- eller höststäda

Så här gör du för att anlita Veteranpoolen i Lerum för trädgårdsarbete:

  •  Fyll i vårt formulär för intresseanmälan som du finner på den här sidan. Alternativt går det bra att nå oss på vårt lokala kontor i Lerum på 0302-375 44 eller lerum@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv de arbete du vill få utfört, till exempel hur stora gräsytor som skall klippas eller hur många rabatter du vill få rensade. Ange gärna vilka trädgårdsredskap du kan tillhandahålla. I de fall du inte har de redskap som behövs kan vi hjälpa dig ordna dessa. Tveka inte att rådfråga oss kring detta.

När vi tagit emot ditt formulär matchar vi dina önskemål mot vår resurspool och väljer ut en passande veteran. Ni får sedan tala med varandra så att ni kan gå igenom de arbeten som ska utföras och komma överens om en passande tidpunkt.

Veteranpoolen i Lerum har mängder av skickliga veteraner som ännu har mycket kvar att bidra med. De är alla pensionärer som samlat på sig stor kunskap och kompetens genom livet. Alla arbetar på egna villkor och väljer själva vilken typ av uppdrag de vill ta.

Våra trädgårdsarbetare finns tillgängliga i följande uppdrag: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN