Målare i Lerum

Behöver du sätta lite ny färg på ditt hem? Veteranpoolen i Lerum erbjuder dig såväl professionella yrkesmålare som andra personer med stor erfarenhet av målning. Oavsett om det gäller små eller stora måleriuppdrag, utomhus eller inomhus, kan vi erbjuda dig ett noggrant och väl utfört arbete.

För att få ett gott resultat vid målning krävs det som bekant en del förarbete och givetvis kan vi också hjälpa dig med detta. Det kan till exempel röra sig om slipning, spackling, skydd av golv och lister samt målartvätt. Om du vill kan vi även införskaffa allt material som behövs såsom färg, penslar och rengöringsmedel.

När vi arbetar på högre höjd sätter vi alltid säkerheten främst och använder oss av en målarställning. Vet du att detta behövs för ditt uppdrag kan du hyra det via oss. Är du osäker kan du rådfråga oss.

Här följer exempel på måleriarbeten som vi kan utföra åt dig:

  •  Måla husfasaden
  •  Måla fönster
  •  Måla innerväggar
  •  Måla golv- och taklister
  •  Måla om uteplats eller altan
  •  Måla staket

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Lerum:

  •  Fyll i dina uppgifter i vår enkät för intresseanmälan här till höger eller slå en signal till lokalkontoret i Lerum på 0302-375 44 eller skickar oss ett mail på lerum@veteranpoolen.se.
  •  Berätta om de arbete du vill ha hjälp med.

När vi fått in dina önskemål matchar vi dessa mot resurserna i vår pool för att finna rätt veteran för arbetet. Inom kort blir du kontaktad av den utvalda personen. Tillsammans ser ni över vilka arbeten som behöver göras. Några dagar senare får du en offert skickad till dig. Sedan påbörjas arbetet så snart som möjligt.

Alla veteraner som ingår i vår pool tar sig an sina uppdrag med stort engagemang. De är pensionärer som gärna fortsätter att bidra med sitt kunnande från sina långa yrkesliv och ställer sig gärna till ditt förfogande.

Våra målare finns tillgängliga i följande områden: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN