Fönsterputs i Lerum

Bor du i Lerum och behöver hjälp med putsning av dina fönster? Hos oss på Veteranpoolen finns många skickliga veteraner som samlat på sig stora mängder av erfarenhet och smarta husmorsknep genom livet. Med deras hjälp blir dina rutor blanka och rena som aldrig förr. De flesta av våra veteraner är inte fönsterputsare till yrket, men de har alla lång personlig erfarenhet av fönsterputsning vilket borgar för att jobbet blir väl utfört.

Som regel använder vi oss av den utrustning och de rengöringsmedel du redan har där hemma. Skulle vi behöva komplettera med något innan vi startar kan vi självklart även hjälpa dig med inköpen. Alternativt kan du hyra utrustning av oss.

Vi kan självfallet ta bort gardiner, krukor och prydnadsföremål från fönstren själva, men om du har tid och möjlighet får du gärna göra detta innan vi kommer.

Så här går det till att beställa fönsterputs via Veteranpoolen i Lerum:

  •  Fyll i enkäten för intresseanmälan här intill eller slå en signal till vårt lokala kontor på 0302-375 44. Du kan även maila oss på lerum@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv jobbet som skall utföras. Vi behöver veta ungefär hur många fönster som behöver putsas, var de sitter, om de är vändbara samt hur många rutor de har. Det är även bra om du kan informera oss om vilken utrustning och rengöringsmedel du har hemma. Om du är osäker får du gärna rådfråga oss så kan vi ge bra tips på produkter att inhandla.

Veteranpoolen i Lerum består av erfarna och kompetenta personer som alla är ålders- eller avtalspensionärer. Gemensamt för dem alla är att de fortfarande har mycket att ge och att de vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Genom Veteranpoolen får de en unik möjlighet att jobba på sina egna villkor och får själva fritt välja vilka uppdrag de vill ta.

Våra fönsterputstjänster finns tillgängliga i följande områden: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN