Barnvakt i Lerum

Bor du i Lerum och behöver hjälp med barnpassning? Veteranpoolen har flera erfarna barnvakter som har möjlighet att ställa upp närhelst behov uppstår. Det är alltid tryggt att veta att en pålitlig barnvakt finns till hands med kort varsel när ni ska på fest eller andra nöjen. Vi kan också finnas till hands när du behöver någon som kan hämta dina barn på skola eller dagis.

Våra veteraner är vana vid att ta hand om barn. Vissa har jobbat som pedagoger eller barnskötare, medan andra har skaffat sig lång erfarenhet av barnpassning på sin fritid. Vår veteran kan bli en extra farmor som finns där när det behövs, avlasta dig i din vardag och underlätta ditt livspussel.

Våra barnvakter i Lerum kan ta sig an följande typer av uppdrag:

  •  Hämta barnen på skola, fritids eller dagis
  •  Laga mat
  •  Sätta igång läxläsningen
  •  Passa barnen sena kvällar, exempelvis när du ska på fest
  •  Skjutsa och hämta i samband med fritidsaktiviteter

Så här går du tillväga för att boka vår barnvaktshjälp:

  •  Börja med att fylla i formuläret för intresseanmälan här på sidan. Alternativt kan du ringa till Veteranpoolens lokalkontor i Lerum. Vi nås på 0302-375 44 eller lerum@veteranpoolen.se.
  •  Vi kommer att ställa några frågor för att hitta rätt veteran för dig. Till exempel behöver vi veta hur många barn som ska passas, deras åldrar och intressen.

Personkemin är viktig vid barnpassning. Därför får du och dina barn träffa en eller flera av veteranerna innan ni gör ert val. Vid återkommande uppdrag försöker vi givetvis se till att samma person kan ställa upp vid varje tillfälle.

Våra barnpassare arbetar inom följande områden: Herrljunga, Lerum och Vårgårda.

Bra att veta innan du anlitar Veteranpoolen i Lerum:
Alla våra medarbetare arbetar på sina egna villkor och bestämmer helt och hållet själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Samtliga är antingen hel- eller deltidspensionärer med massor av livserfarenhet som nu kan komma dig och dina barn till nytta.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN