Trädbeskärning i Lerum

Trött på trädgårdsarbete? Då är Veteranpoolen lösningen på problemet. Vi hjälper dig gärna med olika typer av trädgårdsarbete. Vår personal är både erfarna och kunniga oavsett vilken slags uppdrag det handlar om. Att ha friska träd på tomten skapar välmående för all växtlighet och att pyssla om sina träd är därför A och O om man önskar ha en vacker trädgård. Vi erbjuder trädbeskärning i Lerum på alla typer av träd och tomter, beskriv för oss dina behov så vi fixar resten!

Metoder inom trädbeskärning

Precis som andra fysiska arbeten finns det även varianter att välja bland när man ska beskära träd. I Veteranpoolen använder vi oss av JAS-metoden när vi beskär träd hos våra kunder, dels för att den skapar goda förutsättningar för träden att vila gott under vintersäsongen, dels för att metoden ger tid till att åtgärda skadade träd.

Våra duktiga veteraner och yrkesmän har ett tränat öga när det kommer till att behandla träd. De kan därför upptäcka eventuell ohyra på dina träd redan vid ett första besök. Vill du ha dessa träd behandlade kan vi se till att få även den delen åtgärdad.

Trädgårdsarbete och RUT-avdrag

När man beställer tjänster inom trädgårdsarbete via Veteranpoolen har man möjlighet att göra avdrag för dessa. Köper man exempelvis trädbeskärning i Lerum kan man tack vare RUT-avdraget få ner priset avsevärt. Informera oss om att du önskar göra detta avdrag, helst redan i samband med vår första kontakt.

Boka smidigt på Veteranpoolen hemsida

Oavsett om det gäller trädbeskärning i Lerum eller andra delar av landet kan man enkelt skicka in sin förfrågan och anmälan via vår hemsida. Du fyller i vår intresseanmälan och skickar in den till oss online. När vi har mottagit anmälan går vi igenom din förfrågan innan vi sedan kontaktar dig för en närmare genomgång av uppdraget. Tänk på att informera oss om viktiga detaljer som påverkar uppdragets planering, så som tomtens utseende och storlek eller vilken typ av träd som ska beskäras.

Har du själv inga verktyg till jobbet? Informera oss i tid så att vår personal tar med egna till arbetsplatsen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lerum
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN