Veteranpoolen Lidingö

Vi servar följande kommuner:
 • Lidingö
Adress :
Vasavägen 86, 181 42, Lidingö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

Begränsade öppettider, besök bokas per telefon.

Kontaktpersoner
Rikard Skoglund
Rikard Skoglund lidingo@veteranpoolen.se
Lediga jobb
 • Händig pensionär med hantverkskunskaper sökes för uppdrag

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag börjar kontakta oss. Vi utför bland annat uppdrag inom altanbygge, ombyggnationer, renovering, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du kan lite av varje och gillar att fixa, ordna, laga och köpa in nödvändigt material. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. Önskvärt är om du tidigare jobbat som anställd eller konsult inom bygg/hantverk.

  Vem trivs här 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Pensionerad byggledare/projektledare sökes

  Nu söker vi dig som är pensionär och har jobbat som byggledare, projektledare eller kvalitetsansvarig för ett spännande uppdrag på Lidingö. Ditt uppdrag blir att från start till mål leda ett byggprojekt av ett antal mindre vindslägenheter i en befintlig fastighet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att planera, leda och kontrollera arbetet löpande, jobba med upphandlingar samt slutbesikta byggprojektet. 

  Arbetstiden är på deltid, men kommer variera lite beroende på var i processen projektet är. Kortare perioder av heltidsarbete kan förekomma. 

  För att passa för den här tjänsten behöver du vara erfaren inom bygg. Du behöver kunna regler om miljö och säkerhet, vara bekväm med att ta beslut angående materialval och byggmetoder och kontrollera offerter och fakturor. Du har erfarenhet av att styra projekt genom byggprocessen, med ansvar för budget och tidplan. Kompetens, utbildning och tidigare erfarenhet av liknande projekt är ett krav.

  Omgående start, så anmäl ditt intresse redan idag om du är intresserad och vill veta mer!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Lidingö
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan