Snickare i Lidingö

Om du ska bygga om eller renovera kan våra snickare hjälpa dig på Lidingö. Hos oss finns pensionerade yrkessnickare och kunniga hobbybyggare. Självklart sätter vi dig i kontakt med en veteran som kommer slutföra ditt projekt på bästa sätt. Vanligtvis använder vi oss av de verktyg som du har hemma. Skulle du känna dig osäker på vad som behövs eller vilja få hjälp med materialinköp eller bortforsling av avfall är det bara att säga till.

Snickeri för dina behov på Lidingö

Våra snickaruppdrag på Lidingö utförs av pensionärer med stor erfarenhet och kompetens, som bestämmer själva hur mycket de ska arbeta. Vi matchar alltid den unika kundens behov med en passande veteran. På så sätt kan du förvänta dig ett riktigt fint slutresultat. Veteranpoolen för Lidingö har snickare som till exempel kan:

  • Bygga ny altan eller farstu
  • Byta ut dörrar och fönster
  • Montera nya kök
  • Utföra olika sorters renovering
  • Sätta upp nya lister
  • Bygga Attefallshus

 

Om du vill kan vi hjälpa dig med hela processen, från planeringsstadiet till bortforsling av avfall. Passar det bättre kan vi hålla oss till själva byggandet. Om du känner dig osäker på någon del av arbetet är det bara att säga till så hjälper vi dig.

I skrivande stund är det möjligt att få ROT-avdrag på flera av våra snickeritjänster. Det ger dig en 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du bygger om eller renoverar hemmet som privatperson. Skatteverket har all information om gällande regler. När du kontaktar oss är det bra att nämna att du är intresserad av avdraget, så blir ansökningsprocessen smidig.

Så bokar du snickeri på Lidingö

Använd vår intresseanmälan på webbplatsen för att ta kontakt. Eller ring direkt till lokalkontoret om du föredrar det. Inledningsvis kommer vi be dig berätta om vad du vill ha gjort. När vi vet mer om vad som ingår i uppdraget kan vi hitta en passande snickare bland våra veteraner. Därefter utför vi arbetet hos dig!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidingö
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN