Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Linköping

Är du fastighetsägare i Linköping och har ett behov av fastighetsservice? Då kan du höra av dig till oss på Veteranpoolen. Vi har en stor resurspool av kompetenta veteraner som åtar sig uppdrag inom fastighetsskötsel. På Veteranpoolen värdesätter vi den sorts pålitlighet och kunskap som kommer med lång erfarenhet, därför har alla våra veteraner gedigen erfarenhet av professionellt arbete inom fastighetsservice eller relaterade yrken. Oavsett tidsmässig avgränsning eller storleken på er fastighet så har vi just den kompetens ni behöver. Vi anpassar våra tjänster efter era önskemål.

Vi kan till exempel hjälpa till med att:
  • Sköta gårdsplanen
  • Skotta snö
  • Rensa rabatter
  • Klippa gräs
  • Byta ut trasiga lampor
  • Städa soprum och tvättstuga
  • Hålla rent i trapphuset
  • Utföra enklare reparationsarbeten och hantverk

Gör så här för att anlita fastighetsservice via Veteranpoolen:

Kontakta oss antingen genom att fylla i intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ringa till vårt lokalkontor i Linköping på 013-10 35 00. Du kan också e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se. Beskriv ditt ärende närmare och vilka tjänster som du vill att vi ska utföra. Vi går igenom vår resurspool och hittar en veteran med lämplig kompetens för uppdraget.

Eftersom fastighetsskötsel ofta sker löpande försöker vi alltid se till att samma veteran besöker dina fastigheter varje gång. Om denne blir sjuk ser vi till att en back-up finns redo som ersättare. Det gör att du kan känna dig trygg med våra tjänster i vetskapen om att arbetet alltid blir utfört.

Våra veteraner är pensionärer med många år av arbete bakom sig. De besitter en stor kompetens och har lång erfarenhet inom sina respektive yrkeskategorier, vilket är mycket eftertraktad bland våra kunder. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de tar sig an. Det betyder att du hos Veteranpoolen får trygg och motiverad hjälp, varje gång.

Du kan anlita fastighetsservice av oss inom följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN