Veteranpoolen Linköping

Vi servar följande kommuner
 • Linköping
 • Kisa
 • Åtvidaberg
Adress :
Gottorpsgatan 15, 582 73, Linköping
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

Postadress: Helgenäsvägen 37, 594 75 Edsbruk

Besökstider måndag-fredag 09.00-15.00. Övriga tider ring eller maila oss så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Kontaktpersoner
Pirjo Jonsson
Pirjo Jonsson
Carina Ståhl
Carina Ståhl
Lediga jobb
 • Veteranpoolen Linköping

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
 • Vi söker lokalvårdare

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra mot företag med att städa och hålla efter trappuppgångar och andra gemensamma ytor. 

  Du kommer i det här uppdraget bli del av en liten arbetsgrupp där ni tillsammans ansvarar för att gemensamma ytor är rena, fräscha och trivsamma. 

  Omfattning/start: 1-2 dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda på vardagar och på dagtid. Gruppen kommer gemensamt ansvara för att fylla ett givet schema. Start i januari 2022. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser mycket fram framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Linköping
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan