Veteranpoolen Linköping

Vi servar följande kommuner
 • Linköping
 • Kinda
 • Åtvidaberg
Adress :
Runstensgatan 5, 582 78, Linköping
Öppettider:
 • måndag 09:00-15:00 tisdag 09:00-15:00 onsdag 09:00-15:00 torsdag 09:00-15:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt

Intresserad av att bli veteran? Välkommen på Öppet hus andra fredagen i månaden mellan 10:00-12:00! Adressen är Runstensgatan 5, Linköping. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär eller läs mer i vår guide.

Kontaktpersoner
Mattias Hewie Persson
Mattias Hewie Persson
Solveig Ekerfelt
Solveig Ekerfelt
Niccolina Fullmestad
Niccolina Fullmestad
Pia Norrbom
Pia Norrbom
Pirjo Jonsson
Pirjo Jonsson
Inga Sundin
Inga Sundin
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Linköping

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen att bli jobbonär hos oss på Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer själv ut vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
 • Stensättare sökes

  Vill du jobba utomhus med yttre skötsel i sommar?
  Vår kund tar ett helhetsansvar för utemiljön i delar av Linköping kommun. Oavsett årstid förvaltar, skapar och utvecklar de utemiljöer tillsammans med sina kunder. 

  Till detta uppdrag söker vi nu någon som kan vara delaktig i plattläggning och stensättning i Linköpings kommun under sommarsäsongen och en bit in på hösten. Det kan även förekomma sedvanliga uppgifter inom yttre skötsel så som att hålla iordning i parker, lekplatser m.m. Exakt utformning beror på tidigare erfarenhet från dig som söker samt och kundens behov.

  Vi vill att du som söker har jobbat inom plattläggning och stensättning tidigare och inte är rädd för att hugga i. Tycker du dessutom om att jobba ihop med härliga kollegor och skapa en trevlig arbetsmiljö är det mycket positivt!

  För vår kund är medarbetaren fokus och grundstenen. Som ett stort entreprenadföretag inom sin bransch så är den personliga kontakten mellan medarbetare och uppdragsgivare viktig för dem. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda dig som veteran denna chans till ett trevligt uppdrag där vi värdesätter dig och din arbetsinsats!

  Omfattning/start:  Tjänsten är på 100% med start 1juni – oktober, uppdraget kan med fördel delas upp på flera personer. Arbetstider är 7-16.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 9000 anställda och finns på 60 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Linköping
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan