Fönsterputs i Linköping

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Linköping eller intilliggande orter? Då finns vi på Veteranpoolen i Linköping här för dig. Veteranerna som utför vår fönsterputsningsservice är både noggranna och pålitliga och kan dessutom ofta anlitas med kort varsel. Vi värdesätter flexibilitet och erfarenhet, därför erbjuder vi endast tjänster från kompetenta yrkesutövare med goda kunskaper inom fönsterputsning. Oavsett om du behöver hjälp tillfälligt eller kontinuerligt så kan du anlita oss. Vi tar oss an både små och stora projekt.

Vi använder de redskap du erbjuder på plats när vi putsar dina fönster, därför ber vi dig se till att du har den utrustning som krävs när vi kommer hem till dig. Om du vill ha hjälp med inköp bistår vi dig gärna med tips och råd på vad som behövs, vid förfrågan på förhand.

Våra veteraner arbetar snabbt, men om du vill att det ska gå ännu snabbare kan du göra vissa förberedelser innan vi kommer på besök. Genom att ta bort gardiner och sådant som eventuellt står i vägen på fönsterbrädan – som krukor eller prydnader – kan vi komma åt fönstren omedelbart och arbeta mer effektivt. Vi gör givetvis även detta åt dig om du så föredrar.

Så här anlitar du Veteranpoolens fönsterputstjänst:

Hör av dig till Veteranpoolen i Linköping. Du kan nå oss både via hemsidan – genom att fylla i intresseanmälan – och genom att kontakta vårt lokalkontor på 013-10 35 00. Alternativt kan du e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se.
Beskriv ditt ärende mer ingående. Vi behöver bland annat få ganska detaljerad information om fönstrens storlek, antal glas (ofta två- eller treglas), om de är vändbara samt hur tillgängliga de är.
Vi sätter dig sedan i kontakt med en veteran som är passar för just ditt uppdrag.

Våra veteraner har alla gått i pension men valt att fortsätta arbeta genom oss på Veteranpoolen. De har mycket erfarenhet och kompetens att erbjuda, vilket gör dem mycket eftertraktade bland våra kunder. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och väljer uppdrag efter tid och intresse.

Vi erbjuder fönsterputs och andra hushållsnära tjänster i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN