Trädbeskärning i Linköping

Har du träd på tomten som behöver beskäras eller behandlas? Vi på Veteranpoolen finns här för att hjälpa dig, tillsammans med vårt kontaktnät av erfarna veteraner som alla jobbat länge med olika former av trädgårdsarbete. När du anlitar oss kan du vara säker på att dina träd får all den kärlek de behöver, och att de ska vara fylligt vackra, blomma och bära frukt på bästa sätt i många år framöver.

JAS-metoden för beskärning av träd

Senare års trädforskning har visat att träd mår bäst av att behandlas på sensommaren. Det är något vi tagit till oss och vi jobbar därför med JAS-metoden, som står för juli, augusti och september, när vi beskär träd. Att göra så har flera fördelar. Dels är det lättare att se om träden är angripna av någon form av ohyra under denna period, dels är träden mycket tåligare när de är redo att släcka ner inför vintern.

Att beskära träd innebär en hel del grenar och löv. Om du vill, hjälper vi dig att transportera bort avfallet efter utfört arbete. Notera dock att du inte är berättigad för RUT-avdrag för den del av kostnaden som bortforslingen står för.

Såhär bokar du trädbeskärning genom Veteranpoolen

Om du vill beställa trädbeskärning eller trädbehandling i Linköping kan du kontakta oss antingen genom att ringa direkt till vårt lokala kontor, eller genom att fylla i intresseanmälan på hemsidan, så kontaktar vi dig. Fyll gärna på med detaljer om uppdraget, till exempel vad det är som ska göras och i vilken omfattning. Du är även välkommen att ringa oss direkt på 031-10 35 00Utifrån din uppdragsbeskrivning väljer vi en person ur vår veteranpool som kontaktar dig direkt för att komma överens om när vi ska komma och hjälpa dig. Om du inte har egna verktyg för trädbeskärning tar veteranen med sina egna.

Använd RUT-avdraget

Sedan augusti i år omfattas trädbeskärning av RUT-avdraget, och du kan alltså få ett skatteavdrag på utfört arbete. Om du vill göra anspråk på det är det bara att säga till när du gör din bokning så ser vi till att det fixas direkt på fakturan, inklusive allt pappersarbete. Hos oss är både dina träd och din ekonomi i de bästa av händer.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN