Målare i Linköping

Vill du ha hjälp med ett måleriprojekt i Linköpingsområdet? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen. Genom våra duktiga veteraner har vi möjlighet att erbjuda dig kvalificerad arbetskraft inom målning. Oavsett om du ska måla om huset eller om det rör sig om mindre måleriarbeten har vi rätt kompetens att erbjuda dig. Våra veteraner har arbetat med måleri under många år – vissa har gjort det inom sina yrkesliv medan andra har målat mycket på fritiden. Den gedigna erfarenhet vi har att erbjuda genom våra tjänster gör Veteranpoolen till ett utmärkt val när du behöver hjälp med dina måleriarbeten.

Här är några av de måleriprojekt som vi kan hjälpa dig med:
  • Väggar och fasader
  • Lister och fönster
  • Innerväggar
  • Staket
  • Altaner

För att arbetet ska bli riktigt bra krävs ett noggrant förarbete. Det kan handla om att spackla över sprickor och hål, slipa golv eller andra träytor samt andra förberedelser för att färgen ska fästa ordentligt. Genom våra kompetenta målare får du den hjälp du behöver med förarbetet. Vi kan också hjälpa dig med att täcka över ytor som du vill hålla fri från färg – som golv och lister, när vi arbetar hemma hos dig.

Vi använder oss av den utrustning och de material som du har hemma hos dig när vi målar. Om du är osäker på om du har rätt redskap hemma hjälper vi dig mer än gärna med köpråd och vid behov även transport. Detta kommer vi överens om innan.

Om du vill måla ytor på högre höjd har vi möjlighet att hjälpa dig att få tag på en säker målarställning.

För att anlita oss på Veteranpoolen i Linköping gör du så här:

Fyll i det formulär som finns tillgängligt på hemsidan och skicka in som en intresseanmälan, eller kontakta oss direkt på lokalkontoret på 013-10 35 00. Du kan också e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se.
I vårt samtal med dig beskriver du ditt ärende och berättar vilken typ av hjälp du vill ha. Sedan matchar vi dina önskemål med en passande veteranmålare som kan ta sig an ditt uppdrag. När ni har pratat igenom uppdraget tillsammans får du en offert att godkänna. Så snart du accepterat denna kan arbetet börja.
Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta att arbeta även efter sin pensionering. Deras kompetens är mycket eftertraktad bland Veteranpoolens kunder. Vi på Veteranpoolen värdesätter den sortens kunskap och säkerhet i yrkesroll som kommer med lång erfarenhet. Hos oss får du alltid den trygga hjälp som du behöver.

Vi erbjuder måleri och målartjänster i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN