Snickare i Linköping

Behöver du hjälp med snickeriarbeten i Linköping? Då har vi på Veteranpoolen möjlighet att stå till tjänst. Vi har många duktiga yrkesmän som gärna hjälper dig med dina snickerirelaterade projekt. Oavsett om det är en större tillbyggnad till ditt hus som skall göras, eller ett mindre uppdrag, kan vi bistå dig med stor kompetens och erfarenhet. Våra veteraner har snickrat under många år, antingen som yrkessnickare eller på fritiden, vilket innebär att vi kan erbjuda den breda kompetens som krävs för att utföra snickeriarbeten i alla slags format. Tack vare våra resurser kan vi hjälpa dig med det mesta inom snickeri.

Våra snickare kan exempelvis hjälpa dig med att:
  • Bygga en ny altan
  • Byta ut fönster och dörrar
  • Byta fasadpaneler
  • Sätta upp och riva innerväggar
  • Bygga uthus
  • Sätta upp en hage

Vi ser till att du får den hjälp du önskar under hela arbetsprocessen. Vi kan hjälpa dig med både ritning och planering. Vi utför sedan förstås själva arbetet och kan även ta hand om eventuellt byggavfall och restmaterial när arbetet är klart.

Beroende på vilken typ av arbete som du vill ha hjälp med kan det behövas verktyg som du kanske inte har i din ägo, såsom slipmaskin, motorsåg eller borrhammare. I sådana fall har du möjlighet att hyra dessa verktyg genom oss.

Såhär gör för du att anlita oss på Veteranpoolen:

Fyll i formuläret på hemsidan för att lämna en intresseanmälan, eller ring oss direkt på vårt lokalkontor i Linköping på 013-10 35 00. Du kan även e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se.
Ge oss en närmare beskrivning av vilken typ av arbete som du vill ha hjälp med. Vi ser då till att du får komma i kontakt med en veteran från vår resurspool som har rätt kompetens för uppdraget. Därefter kan ni gemensamt gå igenom planeringen för arbetet så att du kan få en offert.

Våra veteraner är ålders- och avtalspensionärer som valt att fortsätta jobba på sina egna villkor genom oss på Veteranpoolen. De har en lång erfarenhet och stor kompetens som gör dem mycket efterfrågade bland våra kunder. När du anlitar en snickare genom Veteranpoolen får du hjälp av en skicklig person som valt just ditt uppdrag.

Vi servar dig i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN