Gräsklippning i Linköping

Om du behöver hjälp med att hålla trädgården i fint skick kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Hos oss kan du komma i kontakt med veteraner som har lång erfarenhet av att arbeta med trädgårdsarbete. Några av dem har tidigare arbetat som trädgårdsmästare professionellt, andra har haft ett stort intresse av trädgårdsarbeten på fritiden och på så vis erhållit en likvärdig kompetens och erfarenhet. Om du vill ha en snygg trädgård – men kanske inte har tid att sköta om den själv, är Veteranpoolen den optimala lösningen.

Vi hjälper dig med alltifrån den årliga vår- och höststädningen till regelbunden gräs- och häckklippning. Det är du som bestämmer uppdragets tidsomfattning.

Dessa arbetsuppgifter kan vi hjälpa dig med:
  • Klippa gräs och buskar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och forsla bort löv
  • Rensa ogräs
  • Vår- och höststäda

Eftersom vi arbetar med dina verktyg kan det vara bra att kontrollera att de är i gott skick och redo att användas innan vårt besök. Om du vill ha hjälp med att köpa nya redskap eller maskiner – som en ny gräsklippare – kommer vi gärna med köpråd vid förfrågan på förhand.

Så här anlitar du trädgårdsarbete i Linköping:

Kontakta oss genom att fylla i intresseanmälan på hemsidan eller ring vårt lokala kontor på 013-10 35 00. Det går även bra att skicka e-post på linkoping@veteranpoolen.se.
Ge oss specifika detaljer om uppdraget – vilka tjänster som du är intresserad av och hur stora ytor det rör sig om. Vi ser till att du får prata med en veteran som har vad som krävs för att ta sig an uppdraget. Ni kan därefter diskutera er fram till en lösning tillsammans.

Våra veteraner är alla pensionärer som ändå önskat fortsätta arbeta. Genom den kunskap de samlat på sig under många år, både i och utanför arbetet, kan de erbjuda en kompetens och erfarenhet som yngre människor ofta saknar. Våra veteraner är mycket eftertraktade bland våra kunder.

Vi erbjuder trädgårdstjänster i Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN