Hemservice i Linköping

Om du har en nära anhörig i Linköpingsområdet som har fått behov av hjälp och service i hemmet på äldre dagar är Veteranpoolens hemservice ett utmärkt alternativ. Vår hemservice kan finnas till hands för din äldre anhörige närhelst det krävs i vardagen och har under flera år erbjudit lättnader för många familjer vars äldre anhöriga haft svårt att klara vissa moment i sitt vardagsliv på egen hand förr. Ofta krävs familjens ständiga närvaro och hjälp där, vid allt ifrån hushållssysslor till läkarbesök.

Studier visar att allt fler anhöriga måste gå ner i arbetstid för att kunna sköta om sina åldrande föräldrar eller släktingar. Det sätter onödig press på alla parter. Med hjälp av Veteranpoolen har er anhörige möjlighet att få hjälp med alla sysslor som kan vara svårare att klara av då man blir äldre. Dessutom erbjuder vi ett bra socialt stöd som ökar livskvaliteten. Vår tjänst ”Äldre hjälper äldre” innebär att en veteran besöker dig eller din anhörige regelbundet för att hjälpa till med allt möjligt, utifrån era preferenser och behov.

Vår tjänst består av tre delar:

  • Service – vi kan hjälpa till med lättare städning, tvätt och att handla mat.
  • Socialt – vi hjälper till att skapa en varierad och trivsam tillvaro med aktivering och stimulering efter er anhöriges förmåga, som till exempel promenader och utflykter.
  • Övrigt – vi kan utföra enklare trädgårdssysslor som snöskottning, hämta och skjutsa till olika aktiviteter.

Anlita Veteranpoolens hemservice

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida eller ring till ditt lokala kontor i Linköping på 013-10 35 00. Det går även att e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se. Beskriv hur era behov ser ut och vilken typ av hjälp ni är ute efter.
Vi ser därefter till så att du får träffa en veteran som passar dina önskemål. Gemensamma intressen och att ni bor nära varandra är två aspekter vi har i åtanke.
Vi ordnar ett möte där ni får lära känna varandra. Givetvis kan ni välja att träffa flera veteraner innan ni fattar ett beslut. På Veteranpoolen värderar vi personkemi högt för att ni skall känna er helt trygga med vår service.

Trygghet är viktigt för att en bra relation ska kunna uppstå, och därför kan alltid våra veteraner legitimera sig med id-kort. Naturligtvis ser vi också till att det alltid är samma veteran som kommer på besök vid varje tillfälle.

Våra veteraner jobbar i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Vad kan Veteranpoolen bidra med?

”Äldre hjälper äldre” har funnits sedan 2007 och har blivit mycket uppskattat runt om i landet. Våra klienter är generellt 55+ år och genom åren har vi lyckats samla på oss värdefull erfarenhet om vad som är viktigt i den här typen av möten. Vi vet hur man bemöter äldre i hemmet på bästa sätt och närheten i ålder mellan klient och veteran gör att förutsättningarna för att en bra relation ska kunna uppstå är riktigt goda.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN