Städning i Linköping

Behöver du hjälp med städning av ditt hem och bor i Linköping? Då har du möjlighet att få den hjälp du behöver av oss på Veteranpoolen. Vi har kunniga och pålitliga veteraner som gärna hjälper dig med städningen. Med många års erfarenhet av lokalvård har våra veteraner den kompetens som krävs för att noggrant och effektivt kunna städa hemma hos dig. Uppdragets omfattning och längd bestämmer du. Vi har resurser både för kontinuerliga såväl som tillfälliga uppdrag. Våra veteraner kan dessutom ofta anlitas med kort varsel.

I Veteranpoolens veckostädningar ingår till exempel att:

  • Dammsuga och moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler och hyllor
  • Rengöra köksskåp och vitvaror
  • Städa dusch och toalettrum

Om du har några egna önskemål så har vi också möjlighet att individuellt anpassa städschemat efter dina behov. Är du intresserad av fönsterputs så kan du beställa även det via oss.

Vill du ha regelbunden städhjälp så försöker vi naturligtvis se till att samma veteran kommer hem till dig vid varje tillfälle. På så sätt kan du vara säker på att städningen når upp till dina kvalitetskrav varje gång. Du kan också anlita våra veteraner för att städa vid ett speciellt tillfälle, exempelvis efter en fest eller annan sammankomst.

När du vill anlita oss för din städhjälp ska du:

Du kan kontakta oss direkt via telefon genom att ringa till vårt lokalkontor i Linköping på telefonnummer 013-10 35 00. Det går även att e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se eller fylla i webbformuläret som du ser här intill. Då återkommer vi till dig.
Berätta för oss vilken typ av städning som du är i behov av samt hur ofta som du vill att vi ska komma. Därefter ser vi till att en passande veteran i vår resurspool sätts i kontakt med dig så att ni tillsammans kan utforma uppdraget efter dina önskemål.

Eftersom våra veteraner använder sig av dina städredskap är det bra om du kontrollerar att din dammsugare fungerar samt att rengöringsmedel finns tillgängliga. Om du vill ha hjälp med inköp av städredskap kan vi komma med tips och råd om vad som behövs.

Våra veteraner är pensionärer och arbetar hos oss på egna villkor. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Med hjälp av den långa erfarenheten som våra veteraner har samlat på sig under arbetslivet kan de stå till tjänst med en bred kunskap och vass kompetens.

Vi erbjuder våra städtjänster i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN