Barnvakt i Linköping

Om er familj är i behov av barnvakt och bor i Linköping kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig.
Oavsett om ni behöver en barnvakt vid något särskilt tillfälle, eller om ni vill ha regelbunden hjälp med att passa era barn, så har vi trygga veteraner som kan stå till tjänst. Våra veteraner har arbetat med barn och barnomsorg under många år. Vissa har gjort det under sina yrkesliv i egenskap av pedagoger, lärare eller dagisfröknar, medan andra har lång erfarenhet av att ta hand om egna barn och barnbarn.
Ni bestämmer själv inom familjen vilka tider och dagar ni behöver hjälp. Det kan gälla saker som att endast hämta från skola och laga mellanmål, men vi kan också finnas där hela eftermiddagar och kvällar då ni behöver barnpassning när ni jobbar över eller går på fest till exempel.

Vi hjälper dig till exempel med att:

  • Hämta barnen på skola och dagis
  • Laga mat
  • Hjälpa barnen komma igång med läxläsningen
  • Passa barnen under sena kvällar och helger
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Så här anlitar du barnvakt i Linköping:

Ta kontakt med ditt lokalkontor i Linköping. Antingen kan du fylla i intresseanmälan på hemsidan eller så ringer du direkt till lokalkontoret på 013-10 35 00. Det går också bra att e-posta oss på linkoping@veteranpoolen.se.
Ge oss en närmare beskrivning av vilken typ av barnpassning du är ute efter. Vi behöver exempelvis veta hur gamla barnen är, vad de har för intressen och hur ofta du vill att vi kommer på besök. På så sätt kan vi enklare para ihop er med en lämplig veteran som delar era intressen.
Ni får därefter träffa en veteran. Trygghet och tillit är av största vikt för oss på Veteranpoolen, så ni kan alltid välja att träffa flera veteraner innan ni bestämmer er, för er bekvämlighets skull.

Om ni vill ha löpande barnpassning ser vi till att samma veteran har möjlighet att hjälpa er vid varje tillfälle.

Våra veteraner är pensionärer som själva valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster. Hos oss får de arbeta på sina egna villkor och själva välja vilka uppdrag de vill ta. Tack vare sin långa erfarenhet och stora kompetens är våra veteraner oerhört efterfrågade bland våra kunder, och ni kan anlita vår barnvaktsservice med vetskapen om att den barnvakt som kommer till er själv har valt just er familj.

Vi erbjuder barnpassning i följande områden: Åtvidaberg, Kisa och Linköping.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Linköping
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN