Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Ljungby

Har du en egen bostadsfastighet eller driver en bostadsrättsförening i Ljungby och är i behov av erfaren och effektiv fastighetsservice? Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen så ser vi till att bistå dig med rätt resurs. I vår resurspool hittar du veteraner med stor kompetens och lång erfarenhet av fastighetsservice. Oavsett om det handlar om löpande service eller bara enstaka punktinsatser så har vi de rätta resurserna för dig. Vi kan bland annat se till fastigheten medan ordinarie personal är på semester, anlitas som ersättare under sjukfrånvaro eller underhålla regelbundet. På Veteranpoolen värdesätter vi framförallt den kompetens som kommer med lång yrkeslivserfarenhet, därför har vi många veteraner med expertis inom olika områden, så vi kan alltid anpassa vår tjänst efter dig och din fastighets speciella behov.

Våra veteraner kan bland annat hjälpa till med att:

  • Klippa gräs
  • Rensa ogräs
  • Kratta grusgångar
  • Skotta snö
  • Utföra lättare tekniska underhåll och service
  • Byta lampor
  • Städa soprum, trapphus och andra allmänna utrymmen
Gör så här för att få hjälp med fastighetsservice i Ljungby:
  • Ta kontakt med vårt lokalkontor genom att antingen fylla i formuläret här på hemsidan eller ringa direkt till vårt kontor här i Ljungby på 0372-75 80 56. Det går också att maila oss på ljungby@veteranpoolen.se.
  • Ge oss en beskrivning av vilken typ av uppdrag du vill ha hjälp med. Vi går därefter igenom vår resurspool och ser till att dina behov matchas med en passande veteran. Veteranen kommer sedan att kontakta dig så att ni tillsammans kan diskutera uppdraget och bestämma uppdragets omfattning i tid och arbetsuppgifter.

Vi löpande uppdrag försöker vi alltid se vi till att det är samma person som utför arbetet vid varje tillfälle. Dessutom ser vi till att det finns en vikarie om att den ordinarie veteranen skulle bli sjuk.

Våra veteraner är alla ålders- och avtalspensionärer och arbetar hos oss på egna villkor. Deras långa erfarenhet och breda kompetens gör dem mycket eftertraktade bland Veteranpoolens kunder. När du anlitar oss kan du vara säker på att alltid få precis den arbetsinsats som du behöver.

Vi erbjuder fastighetsservice i följande områden: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby och Markaryd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN