Veteranpoolen Ljungby

Vi servar följande kommuner
 • Älmhult
 • Lagan
 • Lidhult
 • Ljungby
 • Markaryd
Adress :
Stationsgatan 2, 341 60, Ljungby
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik
Lediga jobb
 • Kan du köra hjullastare och är intresserad av ett viktigt och kul extrajobb?

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som avfallsguide på återvinningscentraler runt om i Småland. 

  I din roll som avfallsguide kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer att guida besökarna som ska slänga sitt avfall på rampen. Du kommer hjälpa till med att eftersortera avfall som hamnat fel, köra hjullastare och byta ut fulla containrar. Att grovsortera farligt avfall samt lasta och lossa avfall som ska transporteras vidare görs också under arbetsdagen. 

  Det är ett viktigt, flexibelt, roligt och socialt extrajobb! 

  För att du ska trivas på detta uppdrag behöver du ha tidigare erfarenhet av, och behörighet för, att köra hjullastare. Som person är du hjälpsam, positiv och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. 

  Omfattning/start: Uppdraget startar den 30:de maj och tjänsten är mycket flexibel. Tider och dagar anpassas och bestäms enligt överenskommelse. Bra va?! 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 52 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser mycket framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker fler pensionärer för Hjälp i hemmet!

  Hjälp i hemmet är vår populäraste tjänstekategori för att hjälpa våra kunder få ihop sitt livspussel. Vår duktiga personal kommer in som en extra hand för att hjälpa till med allting inom det privata hemmet som kan vara svårt att hinna med mellan jobbet och barnens aktiviteter. Städa, ordna med tvätt, åka och handla bland annat. 

  Vi har även mycket äldre kunder som vänder sig till oss för att få ett komplement till hemtjänsten när orken inte riktigt räcker till för att hålla ordning hemma längre. Det är en stor trygghet att det alltid är samma person som kommer från oss för att hjälpa till. 

  Du som är intresserad av att arbeta med hjälp i hemmet hos oss ska vara ansvarstagande, professionell, öppen och vänlig i ditt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kräver att du har ett rent utdrag ur belastningsregistret. 

  Är du intresserad av att veta mer? Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om vad vi söker och vad vi erbjuder. 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är anställd på timmar och styr din egen tid när du kan/vill arbeta.  Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär och vill jobba med skötsel av grönytor?

  Vi växer så det knakar och behöver nu utöka vår pool med fastighetsskötare som arbetar med skötsel av grönytor. 

  När du arbetar med fastighetsskötsel så hjälper du våra företagskunder att hålla ett snyggt och prydligt yttre på sina lokaler. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att sköta grönytorna efter behov vilket kan innebär gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och plantering bland annat. 

  Du som arbetar med fastighetsskötsel hos oss är serviceinriktad, professionell och ansvarstagande.  Du behöver arbeta lika bra ensam som i grupp då storleken på våra uppdrag varierar och oftast styr du din egen tid och planerar in när arbetet ska utföras. 

   Det är fördelaktigt om du har hanterat trädgårdsmaskiner tidigare men du behöver inte ha egna redskap.

  Vill du veta mer om hur det är att arbeta som fastighetsskötare hos oss? Skicka in din intresseanmälan så kontaktar jag dig och berättar mer!

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär och vill jobba med trädgård?

  Till vår stora glädje får vi in fler och fler uppdrag gällande trädgårdshjälp med bland annat trädbeskärning, gräsklippning, röjning och häckklippning m.m. Nu behöver vi utöka vår trädgårdsgrupp i Växjö med fler veteraner som har känsla för service. 

  Vi har väldigt nöjda kunder och därför är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål och är lika mån som vi är att kunden är nöjd med utfört arbete. 

  När du ingår i vår trädgårdsgrupp arbetar du tillsammans med en kollega. Ni styr er egen tid och bestämmer tillsammans med kunderna när arbetet ska utföras. 

  Du som jobbar i gruppen bör trivas med trädgårdsarbete och att arbeta utomhus. Du är ansvarstagande, service minded och professionell i ditt bemötande mot kund. Du bör också ha lätt för att samarbeta med andra och ha lite erfarenhet av att använda trädgårdsmaskiner. 

  Du behöver inte ha egna trädgårdsmaskiner, det finns att tillgå i vår maskinpark. Vi hjälper också till att kompetenshöjda vid behov med ex utbildningar så man känner sig trygg när man är ute och arbetar. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så berättar vi mer!

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Ljungby
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan