Veteranpoolen Ljungby

Vi servar följande kommuner
 • Älmhult
 • Lagan
 • Lidhult
 • Ljungby
 • Markaryd
Adress :
Stationsgatan 2, 341 60, Ljungby
Öppettider:
 • måndag 09:00-12:00 tisdag 09:00-12:00 onsdag 09:00-12:00 torsdag 09:00-12:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

Sommartider! Under sommaren har vi öppet måndag till fredag 09:00-12:00 (gäller till 9 augusti).

Du kan alltid lämna en intresseanmälan via hemsidan så hör vi av oss så snart vi kan.

Varmt välkommen och glad sommar önskar vi på Veteranpoolen!

Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik
Lediga jobb
 • Fastighetsskötare i Markaryd sökes

  Vi söker nu en fastighetsskötare för yttre skötsel av en fastighet i Markaryd. Dina arbetsuppgifter blir att se till att det är rent och snyggt från skräp kring fastigheten och även en del skötsel av grönytor vid behov. 

  Arbetet är förlagt på morgnarna Måndag, Onsdag och Fredag varje vecka ca två timmar per pass.

  Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel utan viktigast är att du är serviceinriktad, har lite erfarenhet av vanligt trädgårdsarbete och är trevlig samt professionell i ditt bemötande.

  Önskvärt är att du har tillgång till lite trädgårdsmaskiner så som gräsklippare, trimmer och häcksax. 

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker dig som är lärare eller pedagog!

  Just nu söker vi:

  – Dig som är lärare inom något av grundämnena, och kan hoppa in som vikarie vid vakanser på en skola i centrala Växjö. 

  – Dig som är utbildad pedagog i någon form och vill vara en hjälpande hand till vuxna elever som behöver hjälp att strukturera upp sina studier. 

  För att söka någon av tjänsterna ska du vara utbildad lärare eller pedagog. Du kommer att arbeta centralt i Växjö 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   

  Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

  Anmäl intresse
 • Vi söker en lagerarbetare!

  För kunds räkning söker vi en lagerarbetare tre dagar i veckan under ett par veckor med eventuell fortsättning till hösten. Kunden arbetar med metall och din arbetsplats kommer att vara i centrala Växjö.

  Du bör inneha truckkort samt ha erfarenhet av lastning, lossning och godsmottagning med pappershantering. Det förekommer även en del tyngre lyft så du bör också vara fysiskt stark och inte ha några hinder att klara av detta. 

  Det är ett plus om du har erfarenhet av metallbranschen sedan tidigare.

  Vi söker dig som, utöver att du innehar rätt kompetenser för arbetet, är positiv, professionell, ansvarsfull och flexibel. Du måste vara ålder- eller avtalspensionär för att arbeta hos oss på Veteranpoolen då vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Vill du veta mer? Skicka in din intresseanmälan så tar vi kontakt med dig och berättar mer. 

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Är du pensionerad hantverkare?

  Nu söker vi fler pensionerade yrkeshantverkare till vårt härliga gäng!

  Vi utför bland annat uppdrag inom snickeri, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus. Våra uppdrag berör både privat- och företagskunder och storleken på uppdragen varierar från de allra minsta till lite större projekt. 

  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens eftersom kommunikation är A och O för att kunden ska bli nöjd. Du uppskattar ordning och reda, är mån om att göra ett bra arbete med goda resultat, och jobbar lika bra ensam som med andra.

  Du väljer själv hur mycket du vill arbeta, vilka uppdrag du åtar dig och planerar själv in tid för utförandet. Det bästa av allt – Du slipper krånglig fakturering och kan lägga fokus på de roliga bitarna istället. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar att arbeta som hantverkare hos oss. Såklart helt förutsättningslöst. 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär och vill jobba med trädgård?

  Till vår stora glädje får vi in fler och fler uppdrag gällande trädgårdshjälp med bland annat trädbeskärning, gräsklippning, röjning och häckklippning m.m. Till våren behöver vi utöka vår trädgårdsgrupp i Växjö med fler veteraner som har känsla för service. 

  Vi har väldigt nöjda kunder och därför är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål och är lika mån som vi är att kunden är nöjd med utfört arbete. 

  När du ingår i vår trädgårdsgrupp arbetar du tillsammans med en kollega. Ni styr er egen tid och bestämmer tillsammans med kunderna när arbetet ska utföras. 

  Du som jobbar i gruppen bör trivas med trädgårdsarbete och att arbeta utomhus. Du är ansvarstagande, service minded och professionell i ditt bemötande mot kund. Du bör också ha lätt för att samarbeta med andra och ha lite erfarenhet av att använda trädgårdsmaskiner. 

  Du behöver inte ha egna trädgårdsmaskiner, det finns att tillgå i vår maskinpark. Vi hjälper också till att kompetenshöjda vid behov med ex utbildningar så man känner sig trygg när man är ute och arbetar. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så berättar vi mer!

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Ljungby
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan