Målare i Ljungby

Bor du i Ljungby och behöver hjälp med ett måleriprojekt? Då kan vi på Veteranpoolen se till att du får rätt hjälp. Hos oss arbetar erfarna veteraner med lång erfarenhet av arbete med måleri. Vissa har arbetat som målare professionellt, medan andra har målat mycket på fritiden inom egna projekt. Oavsett vilken typ av måleriarbete du behöver hjälp med så kan vi bidra med rätt resurs. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Vi kan exempelvis hjälpa dig med att måla:

  • Fasad och yttervägg
  • Lister
  • Fönster
  • Innervägg
  • Staket
  • Altan

För att åstadkomma ett optimalt resultat är det viktigt med noggrant förarbete. Om du inte vill eller kan göra det själv så fixar vi det gärna åt dig. I förarbetet ingår spackling, slipning, täckning av golv och lister samt målartvätt.

Vi använder oss i regel av den utrustning du förser oss med. Är du osäker på vad som behövs kommer vi gärna med råd och om det avtalats på förhand kan vi även hjälpa dig med inköp. Våra målare vet precis var du hittar de bästa verktygen och färgerna. Om du vill utföra måleriarbeten på högre höjd kan vi hjälpa dig att hyra en byggställning. Byggställningen är ett måste för säkerheten då man arbetar på högre höjder.

Så här anlitar du våra veteraner för måleriarbeten i Ljungby:
  • Fyll i enkäten på vår hemsida för att göra en intresseanmälan eller ring direkt till vårt lokalkontor i Ljungby på 0372-75 80 56. Det går också bra att maila oss på ljungby@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vad du behöver hjälp med så matchar vi dina önskemål med en lämplig resurs ur vår pool. Den utvalda veteranen kommer sedan att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget.

Våra veteraner är ålders- och avtalspensionärer som valt att fortsätta arbeta på sina egna villkor hos oss på Veteranpoolen. Den långa erfarenheten som de samlat på sig under sina liv gör dem mycket eftertraktade bland våra kunder. Våra målare väljer själva ut sina uppdrag vilket betyder att du alltid får motiverad och pålitlig hjälp från oss på Veteranpoolen.

Vi hjälper dig med måleriprojekt i följande orter: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby och Markaryd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN