Snickare i Ljungby

När du är i behov av snickare i Ljungby kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Våra veteraner har under sina långa karriärer och fritidsliv samlat på sig gott om erfarenhet som de gärna delar med sig av. Att anlita en veteran innebär att du får beprövad kompetens och ger dig välbehövlig hjälp med snickeriarbetet. Vi har möjlighet att hjälpa dig genom hela processen. Vi hjälper dig med konstruktionen och planeringen samt själva bygget och när arbetet är slutfört kan vi ta hand om avfall och bortforsling av spillmaterial. Det gör att du kan känna dig trygg med våra tjänster från början till slut.

Vi kan exempelvis hjälpa dig med att:
  • Bygga en ny altan
  • Byta ut gamla fönster och dörrar
  • Bygga och riva innerväggar
  • Byta fasadpaneler

Eftersom vi använder oss av dina verktyg är det bra om du gör en inventering och ser till att redskapen är i bra skick innan vi kommer. Om du behöver köpa något hjälper vi dig gärna med köpråd. Dessutom kan du hyra mer avancerade verktyg som borrhammare, motorsåg och slipmaskin genom oss.

Såhär lätt är det att anlita snickarhjälp i Ljungby:

  • Kontakta oss genom att fylla i intresseanmälan som du hittar här på hemsidan. Du kan också ringa direkt till vårt lokalkontor i Ljungby på 0372-75 80 56 eller maila oss på ljungby@veteranpoolen.se.
  • Beskriv vilken typ av ärende du vill ha hjälp med. Ju mer detaljerad information du kan ge oss, desto lättare blir det för oss att hitta en passande kompetens bland våra snickare.
  • Vi sätter dig sedan i kontakt med en veteran med rätt kompetens och tillsammans går ni igenom uppdraget.

Våra veteraner är avtals- och ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Hos oss väljer de själva sina uppdrag och arbetar på sina egna villkor. Tack vare sin långa erfarenhet och kunskap har de möjlighet att hjälpa dig med både stora och små uppdrag. Deras kompetens är mycket eftertraktad bland våra kunder.

Vi servar dig i följande områden: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby och Markaryd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN