Fönsterputs i Ljungby

Om du är i behov av fönsterputs i Ljungby med omnejd kan du kontakta oss på Veteranpoolen i Ljungby. Genom oss kan du anlita fönsterputsningstjänster av erfarna veteraner med stor kompetens. Vi på Veteranpoolen sätter värde på den sortens skicklighet som bara erhålls genom erfarenhet och ett långt yrkesliv. När du anlitar oss vet du att du kan lita på att ar betet blir väl utfört av en motiverad och kunnig veteran.

Vill du ha återkommande hjälp med dina fönster så är det samma veteran som kommer hem till dig och putsar dina fönster varje gång, för din bekvämlighets skull.

Våra veteraner använder sig av den utrustning du förser dem med på plats. Du får därför gärna se till att allt som behövs för arbetet finns tillgängligt när vi ska börja arbeta. Är du inte säker på vad som behövs kommer vi gärna med råd. Om du vill effektivisera vårt arbete kan du också ta undan exempelvis gardiner, blomkrukor och andra prydnader på fönsterbrädorna innan vi kommer hem till dig, men vi gör givetvis gärna även detta åt dig.

Såhär anlitar du fönsterputs i Ljungby:

  • Skicka in en intresseanmälan, antingen genom att fylla i formuläret här på hemsidan eller genom att ringa direkt till vårt lokalkontor i Ljungby på telefonnummer 0372-75 80 56. Det går också bra att maila oss på ljungby@veteranpoolen.se.
  • Beskriv uppdraget och dina fönster. Vi behöver bland annat veta hur många fönster som behöver putsas, hur stora de är, hur många glas de har samt om de är vändbara.
  • När vi känner till dina behov letar vi rätt på en lämplig resurs i vår pool. Veteranen kontaktar därefter dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget.

Det kan vara värt att ha i åtanke att dina fönster ska kunna nås från en vanlig trappstege för att arbetssäkerheten ska kunna säkerställas.

Veteranerna hos oss på Veteranpoolen väljer själva ut de uppdrag de åtar sig. De är alla pensionärer som valt att fortsätta arbeta efter pensionen via Veteranpoolen. Den gedigna erfarenhet och skicklighet som de har samlat på sig under sina långa arbetsliv är mycket efterfrågad bland våra kunder.

Vi putsar dina fönster i följande områden: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby och Markaryd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN