Barnvakt i Ljungby

Behöver er familj hjälp att hitta en erfaren barnvakt i Ljungby-området? Vi på Veteranpoolen hjälper dig gärna. Våra erfarna veteraner har den trygghet och kunnighet som ni söker hos en barnvakt. En del av dem har arbetat inom barnomsorg förut och har pedagogisk erfarenhet medan andra har fått en stor vana genom egen familj med såväl barn som barnbarn.

Några av de vanligaste uppgifterna som vi utför:

  • Hämtar och lämnar barnen på dagis och skola
  • Lagar mat och gör mellanmål
  • Hjälper till med läxorna
  • Passar barnen under sena kvällar
  • Skjutsar till och från fritidsaktiviteter

Om du är i behov av en barnvakt i Ljungby gör så här:

  • Kontakta oss på vårt lokalkontor. Du kan antingen skicka in en intresseanmälan via vår hemsida eller ringa direkt till vårt kontor på telefonnummer 0372-75 80 56. Du kan också maila oss på ljungby@veteranpoolen.se.
  • Berätta för oss om er familj och vad det är ni behöver hjälp med i er vardag mer specifikt. Vi behöver bland annat få veta hur många barn ni har, hur gamla de är samt vad de har för intressen och särskilda behov om sådana föreligger. Denna information gör det enklare för oss att hitta en lämplig veteran för uppdraget.
  • Ni får sedan träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Det är viktigt att personkemin stämmer för att alla parter ska kunna känna sig trygga och bekväma.

Ni kan anlita Veteranpoolens barnvakter både kontinuerligt och vid enstaka tillfällen. Om uppdraget är återkommande kommer samma barnvakt komma varje gång, för er familjs bekvämlighets skull. Våra barnvakter blir ofta som en extrafarmor eller mormor som er familj kan lita på när ni föräldrar behöver jobba över eller resa bort. Vi kan ofta anlitas med kort varsel och värdesätter att kunna erbjuda en barnvakt som bor nära er egen bostad.

Veteranpoolens barnvaktsservice anlitar ni som vill vara säker på att få hjälp av en trygg, pålitlig och motiverad barnvakt. Alla veteraner som arbetar för oss på Veteranpoolen är pensionerade och väljer själva sina uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet.

Våra barnvakter arbetar i följande områden: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby och Markaryd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN