Trädbeskärning i Ljungby

Har du träd på tomten som behöver behandlas eller beskäras men känner att du inte riktigt behärskar det området själv? Då finns vi på Veteranpoolen här för att hjälpa dig. Vår affärsidé är att hyra ut äldre, erfarna yrkesmän som kan se till att dina träd beskärs korrekt, i rätt tid, för att även i framtiden vara dekorativa och bära frukt av ypperlig kvalitet. Vi hjälper dig helt enkelt med trädbeskärning i Ljungby med omnejd.

JAS-metoden för beskärning av träd

Vi på Veteranpoolen har anammat JAS-metoden för att beskära och behandla träd. Detta betyder att träden mår som bäst om man arbetar med dem under juli, augusti eller september. Utöver att träden är som mest tåliga under den hr perioden, är det också nu som det är lättast att hitta och hantera eventuella angrepp av skadeinsekter som träden kan ha råkat ut för under året.

Gör så här för att boka trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Om du vill beställa hjälp av oss är det bra om du redan i början ger oss information om vilken typ av träd det gäller, hur många de är och om du har egna verktyg. Du kan kontakta oss antingen genom att ringa direkt till vårt lokala kontor eller så kan du använda intresseanmälan här på hemsidan. Vi ser sedan till att hitta rätt person för jobbet. Denna person kommer att ringa upp dig och ni stämmer gemensamt av när han eller hon ska komma hem till dig och vårda dina träd.

RUT-avdrag

När du anlitar Veteranpoolen kan du också få hjälp med att göra RUT-avdrag på din trädbeskärning. Detta betyder att du får en skattereduktion på hushållsnära tjänster. Trädbeskärning är numera en av de tjänster som räknas in i avdraget. Meddela oss om du vill göra avdrag redan när du bokar, så ser vi till att ordna upp det.

Det löv- och grenskräp som blir kvar på tomten efter att vi har varit där kan du antingen ta hand om själv, eller så kan våra veteraner ta hand om det. Denna tjänst ingår dock inte i RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ljungby
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN