Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Luleå

Letar du efter hjälp med fastighetsskötsel i Luleå med omnejd? Veteranpoolen är svaret på dina önskemål och vi hjälper många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med underhåll och fastighetsservice.

Vi har flexibla bemanningslösningar med erfaren personal och erbjuder hjälp till både större och mindre uppdrag. Våra resurser kan även vara behjälpliga med fastighetsförvaltning hos företag och kan vara behjälpliga under semestertider eller vid renoveringsarbeten. Du som uppdragsgivare dikterar önskemålen och vi matchar dig mot kunnig och mycket erfaren personal inom områden såsom hantverkare, vaktmästare och trädgård. Vår personal har ett helt liv av arbetslivserfarenhet bakom sig som de med glädje delar med dig.

Våra tjänster inom fastighetsskötsel

Vicevärd

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som kan hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med olika typer av fastighetsskötsel och fastighetsservice. Ett utmärkt sätt att fokusera på det företaget gör bäst är att hyra in extern personal för just hjälp med fastighetsservice.

Trappstäd

Utnyttja våra resurser för att få hjälp med trappstädningen. Veteranerna vi erbjuder har erfarenhet och expertis från branschen och kan snabbt förstå dina behov och önskemål.

Allt i allo

Du som företagare eller bostadsrättsförening kan alltid känna dig trygg och säker när du väljer personal från oss. Veteranerna är erfarna arbetare som gärna hjälper till med allehanda projekt och uppdrag – du bestämmer själv hur, var och när.

Yttre miljö

Oavsett om du är privat fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening är du medveten om hur viktigt fastighetens utseende och välmående är. En ren och väl omhändertagen fastighet är grunden till mycket.

Trädgårdsarbete

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som även hjälper till med trädgårdsuppdrag oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar eller privata fastigheter.

Städning

Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan vinna mycket på att anlita extern personal för att få hjälp med fastighetsservice och till exempel städning av trapphus, soprum och allmänna utrymmen och kontorslokaler.

Hyr fastighetsskötsel i Luleå genom Veteranpoolen

Kontakta oss via intresseanmälan direkt på hemsidan, eller ring eller besök ditt lokala kontor här i Luleå för mer information. Du beskriver uppdraget och dina önskemål och krav, och vi gör sedan vårt bästa för att matcha dig mot en resurs som passar just dig och din situation. Oavsett om du behöver en vaktmästare, hjälp med städning eller något helt annat har vi kunskapen och erfarenheten du söker.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN