Veteranpoolen Luleå

Vi servar följande kommuner
 • Älvsbyn
 • Boden
 • Kalix
 • Luleå
 • Gällivare 0970-498910
 • Kiruna 0980-371122
Adress :
Banvägen 9, 973 46, Luleå
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:30 lördag Stängt söndag Stängt

Vi har lunchstängt mellan klockan 11:30-12:30.

Kontaktpersoner
Mats Eriksson
Mats Eriksson
Johanna Eriksson
Johanna Eriksson
Lediga jobb
 • Flexibla yrkeschaufförer sökes till uppdrag i Luleå!

  Nu söker vi dig som saknar livet på vägarna till ett uppdrag som chaufför. Vår kund är ett stort transportbolag och har allt från dagliga fasta transporter till brådskande express transporter.

  Du kommer ingå i en pool av chaufförer där vi stötvis hjälper till vid behov med fjärr körningar med släp mellan antingen Luleå-Kiruna eller Luleå-Umeå. Du utgår alltid från Luleå.

  För att du ska trivas på detta uppdrag behöver du ha erfarenhet av livet på vägarna och tidigare arbetat inom transportyrket. Vi söker i första hand chaufförer med CE-körkort, YKB och ADR. Om du endast har C-kort går det bra att ansöka då det kan bli aktuellt vid ett senare tillfälle. 

  Omfattning/start: Arbetstider och omfattning varierar då körningarna är behovsstyrda. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull och social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!


  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Luleå
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administration
IT & teknik IT och teknik
Försäljning & kundtjänst Säljare
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan