Barnvakt i Luleå

Ibland kan det vara svårt att få ihop familjelivet med allt vad det innebär och tiden räcker inte till. Letar du efter en pålitlig och trygg barnvakt i Luleå området? Vi på Veteranpoolen hjälper gärna till och vår kunniga personal har lång erfarenhet av barnpassning och barnverksamhet av olika slag. Några har arbetat som pedagoger inom skola och barnomsorg, andra har nära och personlig erfarenhet av barn. Vi erbjuder en äldre person med stor erfarenhet av barn i de åldrarna just du söker, som kan stötta dig i vardagen och hjälpa till på det sätt just du behöver.

Våra barnpassare kan:

  • Hämta barnen på förskola, skola eller fritids
  • Laga mat och servera mellanmål
  • Hjälpa till med läxläsning
  • Bada och lägga barnen de kvällar du är upptagen
  • Skjutsa till eller hämta från fritidsaktiviteter

Hyr barnvakt i Luleå genom Veteranpoolen:

Kontakta oss via enkäten för intresseanmälan så återkopplar vi till dig inom kort, eller besök eller ring oss på vårt lokala kontor här i Luleå. Beskriv uppdraget och vad du behöver hjälp med, samt vilka förutsättningar och behov just dina barn har, så matchar vi din familj med en passande person i vår Veteranpool.

Naturligtvis får du och dina barn träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er, för att se om personkemin stämmer och om ni hittar några gemensamma nämnare. Vårt mål är att samma person ska kunna hjälpa dig under hela uppdraget, när och hur du önskar. Trygghet för dig och dina barn är viktigt för oss och våra veteraner tar sig alltid tid och stressar inte då de gärna vill hjälpa till och har möjligheten till det.

Om du behöver hjälp inom något annat område när vi ändå är hos dig så nämn det i enkäten. Då anpassar vi oss efter dina behov för bästa möjliga service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN