Fönsterputs i Luleå

Söker du kunnig personal för hjälp med fönsterputsning i Luleå? Veteranpoolen hjälper dig gärna, och våra veteraner har mångårig och stor kunskap inom fönsterputs även om de inte har ett förflutet som professionella fönsterputsare. Vi pustar fönstren med dina redskap och garanterar ett fläckfritt resultat. Skulle material eller utrustning saknas hjälper vi gärna till med inköp och det finns även möjlighet att hyra städmaterial via oss. Låt oss veta dina behov så kommer vi väl förberedda inför det uppdrag du vill ha utfört.

För att underlätta fönsterputsningen är det bra om du tar bort blomsterkrukor, gardiner och prydnadsföremål från fönstren. Har du inte möjlighet att göra det så gör vi det utan problem när vi anländer.

Om du vill ha hjälp med något annat när du ändå har oss där så kan vi hjälpa till med bland annat städning, din trädgård eller kanske något reparationsarbete. Listerna runt fönstren blir ofta slitna på grund av väder och vind så varför inte passa på att få dem målade. Vill du byta gardiner när fönstren blivit putsade så kan vi självklart lösa det med. Våra veteraner har erfarenhet av det mesta och besitter en enorm kompetens inom en mängd områden. Tveka inte att kolla upp för övriga uppdrag när du ändå kontaktar oss.

Hyr fönsterputsare i Luleå:

Kom i kontakt med oss via enkäten för intresseanmälan direkt här på hemsidan, eller besök eller ring till ditt lokala kontor här i Luleå. Berätta hur dina behov ser ut och hur många fönster uppdraget gäller, och om de är högt placerade. Beroende på hur fönstren du vill ha pustade ser ut och är placerade kan speciell utrustning i form av stegar eller ställningar behöva användas, för att garantera alla inblandades säkerhet. Vi hjälper dig naturligtvis att utvärdera detta och att införskaffa eller hyra nödvändig utrustning om sådan skulle saknas.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Luleå
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN